.
.
.

Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2019

Ανακοίνωση της Κοινής Δράσης Εκπαιδευτικών Καρδίτσας για τις Ομάδες Εκπαιδευτικής Υποστήριξης

Η κυβέρνηση και το Υπουργείο Παιδείας με την ψήφιση του Νόμου 4547 για την «Αναδιοργάνωση των Δομών υποστήριξης της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης» τον Ιούνη 2018, μεταξύ άλλων,

Χρ. Κατσαβριά: Συνάντηση Εργασίας των βουλευτών Θεσσαλίας με την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Μυρσίνη Ζορμπά

Συνάντηση εργασίας στο υπουργείο Πολιτισμού πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου μεταξύ της υπουργού κ. Μυρσίνης Ζορμπά και βουλευτών της Θεσσαλίας.

Λάρισα: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Π.Α.Θ.Ε., λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με νεότερη απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, από σήμερα από σήμερα Τρίτη (05-02-2019) και ώρα 17.05 και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί

Οι αποστολές των μικτών ομάδων Κ-14 και Κ-16 για τους αγώνες με τα Γρεβενά

Ανακοινώθηκαν από τους ενωσιακούς προπονητές της ΕΠΣΚ οι αποστολές των ομάδων Κ-14 και Κ-16 για τους αγώνες με τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Γρεβενών που θα πραγματοποηθούν την Τετάρτη (6/2) στο γήπεδο του Αστέρα.

Ανακαλούνται και άλλα παγωτά της ίδιας εταιρείας

Η Ολλανδική παραγωγός εταιρεία "Bonvita BV" μετά την ανάκληση προϊόντος από τον Ε.Φ.Ε.Τ. αποσύρει από την αγορά παγωτά που πωλούνται ως προϊόντα χωρίς λακτόζη, διότι από ενδελεχή έρευνα δεν μπορεί να αποκλειστεί η παρουσία πρωτεΐνης γάλακτος (καζεΐνη).

Δημοπρατείται το έργο της αναβάθμισης των κτιριακών εγκαταστάσεων του Κ.Υ. Καλαμπάκας

Μετά την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης ανάμεσα στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό και τον Διοικητή της 5ης Υ.ΠΕ. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας Ν. Αντωνίου, προχωρά η δημοπράτηση του έργου της αναβάθμισης των κτιριακών εγκαταστάσεων του Κέντρου Υγείας Καλαμπάκας, συνολικού προϋπολογισμού 317.000€.

Δημοπρατείται το έργο της επέκτασης του Θεοδωρίδειου Κέντρου Ορίζοντες

Στη δημοπράτηση του έργου “Επέκταση του Θεοδωρίδειου Κέντρου Υποστήριξης για Ανθρώπους με Αναπηρία “Ορίζοντες” προϋπολογισμού 1.068.617,89€ προχώρησε ο Δήμος Καρδίτσας.

Δημ. Παπακώστας: "Δ.Σ. Κ.Ε.Δ.Ε.: Τροπολογίες Χαρίτση στον Κλεισθένη / Ταμειακά διαθέσιμα Δήμων"

Στο χθεσινό ΔΣ ΚΕΔΕ φάνηκε εναργεστατα ότι η κυβέρνηση δια του υπουργείου Εσωτερικών καθυστερεί χαρακτηριστικά να ξεκαθαρίσει τους κανόνες του εκλογικού παιχνιδιού ενόψει των Αυτοδιοικητικών εκλογών της 26 Μαϊου- ήτοι 100 μέρες περίπου-80 έως ημέρα κατάθεσης των ψηφοδελτίων.....

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ