.
.
.
.

Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2019

Ανακοινώθηκαν οι ετήσιες τακτικές κρίσεις Υποστρατήγων, Ταξιάρχων και Συνταγματαρχών Όπλων

Κυρώνονται, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 17 του ν.2439/1996 οι παρακάτω πίνακες τακτικών κρίσεων Υποστρατήγων Όπλων έτους 2019-2020 που συντάχθηκαν από το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο με την υπ' αριθμό 38/Σ.3/2019 απόφασή του:

Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας: Εγκαινιάστηκε η έκθεση «Νέοι Χαράκτες 2018-2019» (+Φώτο +Βίντεο)

Την έκθεση νέοι χαράκτες 2018-2019, που οργανώνεται από την Εταιρεία Εικαστικών Τεχνών Α.Τάσσος φιλοξενεί από το βράδυ της Παρασκευής (1/3) η Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας.

Προπόνηση για την ομάδα Κ-16 της ΕΠΣΚ τη Δευτέρα (4/3)

Από τον Ενωσιακό προπονητή Κώστα Γκαβογιάννη καλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ-16 για προπόνηση την Δευτέρα 4 Μαρτίου και ώρα 18:30 στο γήπεδο του Εθνικού Καρδίτσας (Νοσοκομείου).

Γιάννης Τσιούτρας: Η πάλη της αγροτιάς αφορά την επιβίωση αλλά και το "αύριο"

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με την αδιάλλακτη στάση της, έδειξε για άλλη μια φορά πως είναι αποφασισμένη να υπερασπιστεί με κάθε τρόπο την εφαρμογή της αντιλαϊκής της πολιτικής και της ΚΑΠ της ΕΕ.

Φάνης Στάθης: "Ο Γιώργος Φούντας προσδίδει στο συνδυασμό μας κύρος, γνώση και εμπειρία!"

«Είμαι στην ευχάριστη θέση σήμερα να ανακοινώσω την υποψηφιότητα του Γιώργου Φούντα, ενός ανθρώπου που έχει προσφέρει στην τοπική αυτοδιοίκηση πάρα πολλά.

Χρυσούλα Κατσαβριά: "Νέα χρονιά, Νέοι Ορίζοντες για τα τμήματα π. ΤΕΙ Καρδίτσας"

Η Βουλευτής κ. Χρυσούλα Κατσαβριά – Σιωροπούλου, παραβρέθηκε στην ετήσια κοπή πίτας των π. Τμημάτων του π. ΤΕΙ/Θ με έδρα την Καρδίτσα, μετά από πρόσκληση Αντιπρύτανη του π. ΤΕΙ/Θ και νυν μέλους του συμβουλίου μετάβασης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Μ. Βραχνάκη.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ