.
.
.
.
.

Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019

Υπέρ δημιουργίας Τμημάτων Ένταξης σε σχολεία της Β/βάθμιας γνωμοδότησε το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας

Την ανταπόκριση του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας βρήκε το αίτημα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για θετική γνωμοδότηση, σε ότι αφορά στην ίδρυση νέων Τμημάτων Ένταξης σε σχολεία του Δήμου.

Παράταση τριών μηνών για την αποπεράτωση του νέου κλειστού γυμναστηρίου

Παράταση τριών μηνών στην προθεσμία περαίωσης του έργου του νέου κλειστού γυμναστηρίου, έδωσε με απόφαση του το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας το απόγευμα της Τετάρτης (27/3), μετά από σχετική αίτηση της αναδόχου εταιρείας.

Επιστολή Μπ. Παπαδόπουλου στη διοίκηση των ΕΛΤΑ για το "λουκέτο" στο ταχυδρομικό κατάστημα στο Λεοντάρι

Επιστολή προς τη Διοίκηση των ΕΛΤΑ και τους Βουλευτές του Ν. Καρδίτσας έστειλε ο τέως Δήμαρχος Σοφάδων και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δ. Σοφάδων Μπάμπης Παπαδόπουλος με θέμα το ταχυδρομικό κατάστημα των ΕΛΤΑ στο Λεοντάρι.

Ήττα - αποκλεισμός για τις κορασίδες της Εθνικής από την Αγγλία

Μέχρι τον τελευταίο αγώνα της στον 1ο όμιλο της φάσης elite διεκδίκησε την πρόκριση στο EURO 2019 η Εθνική Κορασίδων, ωστόσο ηττήθηκε 2-0 από την Αγγλία και δεν θα συμμετάσχει στην τελική φάση της Βουλγαρίας.

15 μαθητές σχολείων της Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας προκρίθηκαν στη β' φάση του σχολικού πρωταθλήματος στίβου

Στο σχολικό πρωτάθλημα στίβου που ξεκίνησε σήμερα το πρωί για τους μαθητές της Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας όπως σας ενημέρωσε το KarditsaLive.Net, συνολικά 15 μαθητές σε 10 διαφορετικά αγωνίσματα προκρίθηκαν στη Β φάση του πρωταθλήματος το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ