.
.
.
.

Τρίτη, 02 Απριλίου 2019

Ανακοίνωση - απάντηση των εταιρειών "Ανεμοδομική Α.Ε.Ε." και "Πουνέντης Α.Ε.Ε." στα δημοσιεύματα σχετικά με την ενοικίαση δημοτικών εκτάσεων…

Το 2016 έγινε συνάντηση στο Δημαρχείο Καρδίτσας με τον Δήμαρχο και όλους τους εκπρόσωπους των τοπικών κοινοτήτων με αίτημα την ενοικίαση εκτάσεων για την τοποθέτηση δέκα πυλώνων μεταφοράς ρεύματος.

Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία – Ανταρσία για την Ανατροπή: Οι πρώτοι υποψήφιοι στη Θεσσαλία

Μετά από 10 περίπου χρόνια αγωνιστικής παρουσίας εντός και εκτός του Περιφερειακού Συμβουλίου, η Αριστερή Παρέμβαση συνεχίζει να δίνει τη μάχη για την ανατροπή της βάρβαρης αντιλαϊκής πολιτικής, για την ανάδειξή των κοινωνικών αναγκών,

ΑΣΕΠ: Προκήρυξη για 1.116 μόνιμες θέσεις εργασίας στην Υγεία

Την προκήρυξη για προσλήψεις σε φορείς του υπουργείου Υγείας (νοσοκομεία, κέντρα υγείας), που αφορούν 1.116 μόνιμες θέσεις προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης ανακοίνωσε το ΑΣΕΠ.

Έγιναν στο Παυσίλυπο τα αποκαλυπτήρια του συνδυασμού με υποψήφιο Δήμαρχο Καρδίτσας τον Φ. Αλεξάκο (+Φώτο +Βίντεο)

Τους 50 υποψηφίους που θα στελεχώσουν τον συνδυασμό του «Ανεξάρτητη, Προοδευτική Συμμαχία Πολιτών Καρδίτσας», παρουσίασε ο νυν και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φώτης Αλεξάκος.

"Νόμος Σπίρτζη: Το χάος και το… νου σου κύριε οδηγέ!" άρθρο του Κων. Νούσιου

Μπάχαλο έχει προκαλέσει ο πρόσφατα ψηφισμένος νόμος του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών περί «δοκιμασίας προσόντων και συμπεριφοράς υποψήφιων οδηγών για τη χορήγηση αδειών οδήγησης οχημάτων».

Ε.Σ.Ε.Ε.: Παρουσίαση του Λευκώματος «Η ιστορία του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας»

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 στην Καρδίτσα η παρουσίαση του Ιστορικού Λευκώματος «Η ιστορία του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας», το οποίο επιμελήθηκε η επιστημονική ομάδα του ΙΝΕΜΥ- ΕΣΕΕ.

Χρ. Κατσαβριά: Το επιτυχημένο ταξίδι εξοικείωσης της Πολωνικής αποστολής στην Καρδίτσα δίνει νέα ώθηση στην τουριστική ανάπτυξη του νομού

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το ταξίδι εξοικείωσης (FAM TRIP) από την Βαρσοβία στην Καρδίτσα που διοργανώθηκε από το Γραφείο ΕΟΤ Πολωνίας σε συνεργασία με το υπουργείο Τουρισμού, μετά από σχετική πρωτοβουλία και πρόταση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας και Προέδρου της Επιτροπής Φιλίας Ελλάδας- Πολωνίας κ. Χρυσούλας Κατσαβριά- Σιωροπούλου, και με αφορμή τα 100 χρόνια επίσημων διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας – Πολωνίας.

Το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων για τους εργαζομένους στην "Αρωγή": Άμεση καταβολή των δεδουλευμένων

Το «Σωματείο εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων με σχέση ιδιωτικού δικαίου νομού Καρδίτσας» συμπαρατάσσεται στο δίκαιο και επιβεβλημένο αγώνα των εργαζομένων στο Κέντρο Αποκατάστασης «ΑΡΩΓΗ», οι οποίοι εδώ και 8 μήνες παραμένουν απλήρωτοι.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ