.
.
.
.

Παρασκευή, 05 Απριλίου 2019

4 νεκροί και 22 τραυματίες σε 18 τροχαία ατυχήματα τον Μάρτιο στη Θεσσαλία

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν στα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης που συνέβησαν, κατά τη διάρκεια του μήνα Μαρτίου 2019, στην εδαφική αρμοδιότητα των νομών Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας

Εφημερεύει για Παρασκευοσαββατοκύριακο (5-7/4) η Παιδιατρική Κλινική στο Γ.Ν. Καρδίτσας

Κανονικά λειτουργεί η εφημερία της Παιδιατρικής Κλινικής του νοσοκομείου Καρδίτσας σήμερα Παρασκευή 5 Απριλίου σύμφωνα με το ρεπορτάζ του KarditsaLive.Net.

Υπογράφηκε η σύμβαση για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου Κερασιάς – Καναλίων Μαγνησίας

Υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό με τον ανάδοχο η σύμβαση του έργου αποκατάσταση του επαρχιακού οδικού δικτύου   Κερασιά – Κανάλια του Δήμου Ρήγα Φεραίου συνολικού προϋπολογισμού 880.000 ευρώ.

Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ. Καρδίτσας: «Έσο Έτοιμος για σένα και τους Γύρω σου» - Ενημέρωση για τους σεισμούς

Μια πολύ ενδιαφέρουσα δράση πραγματοποιήθηκε τo Σάββατο 30/03/2019 στο Τοπικό Τμήμα Καρδίτσας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού στα πλαίσια των δράσεων Πολιτικής Προστασίας «Εσο Έτοιμος για σενα και τους Γύρω σου».

Σπύρος Λάππας: "H N.Δ., η ειλικρίνειά της, και οι σκελετοί της"

Χθες στη Βουλή ο γράφων μαζί με τη συνάδελφο κ. Κοζομπόλη καταθέσαμε τροπολογία για να μπορεί η Επιτροπή «Πόθεν ΄Εσχες» κατά τον έλεγχο και έρευνα των Δηλώσεων που υποβάλλουν τα πολιτικά πρόσωπα, οι αιρετοί κλπ,

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ