.
.
.
.

Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019

ΟΠΕΚΑ: Στις 24 Μαΐου πληρώνονται τα αναπηρικά επιδόματα

Ο ΟΠΕΚΑ ανακοινώνει ότι τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα θα καταβάλλονται πλέον σε μηνιαία βάση σε όλους τους δικαιούχους και σε σταθερή ημερομηνία, η οποία θα είναι η 25η εκάστου μήνα.

Θερμή υποδοχή για τον Φάνη Στάθη στις κοινότητες του Δήμου Μουζακίου! (+Φώτο)

Τις επισκέψεις στα χωριά του Δήμου Μουζακίου συνεχίζει καθημερινά ο υποψήφιος Δήμαρχος Μουζακίου, επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Πορεία» για το Δήμο Μουζακίου κ. Φάνης Στάθης.

Καμμένος από την Καρδίτσα: "Συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ μόνο απουσία αποστατών και εθνικών ολετήρων" (+Βίντεο)

Μία εκ νέου μετεκλογική συνεργασία των ΑΝ.ΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι πιθανή εξέλιξη αρκεί ο τελευταίος να μην συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια του αποστάτες και εθνικούς ολετήρες.

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των Αιτήσεων Ενιαίας Ενίσχυσης 2019 μέχρι τις 15 Ιουνίου

Όπως έγινε γνωστό από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, προκειμένου να διευκολυνθούν οι Έλληνες αγρότες για την ομαλή υποβολή των αιτήσεων Ενιαίας Ενίσχυσης για το έτος 2019, υποστήριξε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και πέτυχε την παράταση της αρχικής προθεσμίας που έληγε την 15 Μαΐου 2019 για έναν ακόμα μήνα μέχρι και την 15η Ιουνίου 2019.

Κ. Παπαλός: "Θα ξαναβάλουμε το Δασικό χωριό και το Μέγδοβα στον τουριστικό χάρτη της Ελλάδας!!!"

Το Καροπλέσι και τον οικισμό του Ανθηρού επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Κώστας Παπαλός, συνοδευόμενος από υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού του «ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ», όπου οι κάτοικοι τους επιφύλαξαν θερμή υποδοχή.

ΟΑΕΔ: Οριστικοί πίνακες για 8.933 θέσεις κοινωφελούς εργασίας

Το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ανακοινώνει την ανάρτηση του Οριστικού Πίνακα Κατάταξης ανέργων και του Πίνακα Αποκλειομένων, για το πρόγραμμα «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένης και της κατάρτισης, σε πενήντα έξι (56) δήμους και τριάντα επτά (37) υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας/φορείς διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών», που υλοποιείται από τον ΟΑΕΔ.

Μπάμπης Παπαδόπουλος: «Δεν είμαστε περαστικοί απ’ αυτόν τον τόπο!»

Θερμής κι ενθουσιώδους υποδοχής έτυχε o τέως Δήμαρχος Σοφάδων και εκ νέου υποψήφιος Μπάμπης Παπαδόπουλος απ’ τους κατοίκους χωριών της Δημοτικής Ενότητας Ταμασίου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ