.
.
.
.

Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019

Η θέση του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων μαθητών του Μουσικού Σχολείου για την εκδήλωση της Ισραηλινής Πρεσβείας και του Υπ. Παιδείας

Την Πέμπτη 16-5-2019 στο κινηματοθέατρο της Καρδίτσας, η Ισραηλινή Πρεσβεία στην Ελλάδα, το υπουργείο Παιδείας της χώρας μας και η διεύθυνση του Μουσικού σχολείου, τιμούν μια από τις δεκάδες οικογένειες Καρδιτσιωτών που διέσωσαν μια οικογένεια Εβραίων κατά τη διάρκεια του Ολοκαυτώματος.

Βραβεύονται οι Καρδιτσιώτες επιστήμονες Ελένη Καρλάφτη και Τριαντάφυλλος Διδάγγελος από τη Σχολή Επιστημών Υγείας του Α.Π.Θ.

Βραβείο Αριστείας στην Έρευνα θα απονεμηθεί στη Διδάκτορα του Τμήματος Ιατρικής, Παθολόγο, Ελένη Καρλάφτη και στον Αν. Καθηγητή Παθολογίας-Διαβητολογίας της Α’ Προπαιδευτικής Παθολογικής Κλινικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ, Τριαντάφυλλο Διδάγγελο, για τη θεραπευτική καινοτομία στην επούλωση βαθέως χρόνιου νευροπαθητικού επιμολυσμένου έλκους πέλματος και την αποφυγή του ακρωτηριασμού του άκρου, σε ασθενή με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 2.

Περιοδεία συνδυασμού "Δυνατή Καρδίτσα" σε Καρδίτσα - Αμπελικό - Ραχούλα - Καλλίθηρο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται τι τελευταίες ημέρες το πρόγραμμα περιοδειών του υποψήφιου Δημάρχου Καρδίτσας κ. Κώστα Παπαλού και των υποψηφίων συμβούλων του δημοτικού συνδυασμού του «ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ».

Καρδίτσα: Γ.Σ. της ΕΛΜΕ ενόψει της ανάδειξης αντιπροσώπων για το συνέδριο της ΟΛΜΕ

Με μικρή συμμετοχή διεξήχθη το πρωί της Τετάρτης η Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Καρδίτσας ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη αντιπροσώπων για το συνέδριο της ΟΛΜΕ.

Μπάμπης Παπαδόπουλος: «Η ανάπτυξη του Δήμου περνάει μέσα απ’ τον πρωτογενή τομέα»

Τον Τοπικό Οργανισμό Εγγείων Βελτιώσεων (ΤΟΕΒ) Θεσσαλιώτιδος επισκέφτηκε την Τρίτη 14 Μαΐου 2019 ο τέως Δήμαρχος Σοφάδων και εκ νέου υποψήφιος Μπάμπης Παπαδόπουλος.

Με την πλάτη στον τοίχο ο ΑΣΚ - Ήττα εντός έδρας από την Καστοριά για τα Play Off(+Φώτο +Βίντεο)

Μία σκληρή ήττα που περιορίζει τις ελπίδες του για την συνέχεια των play off ανόδου, υπέστη στο κλειστό της Καρδίτσας ο ΑΣΚ στον πρώτο της σειράς αγώνων με την Καστοριά.

Συμφωνία για αναδιάρθρωση της Basket League

Το θέμα της αναδιάρθρωσης της Basket League έπεσε και πάλι στο… τραπέζι και οι εκπρόσωποι των ΚΑΕ-μελών του ΕΣΑΚΕ συμφώνησαν να καταθέσουν σχετική πρόταση στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ