.
.
.
.

Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019

Ηλίας Σχορετσανίτης: "Η Καρδίτσα δεν έχει κότερα κ. Τσίπρα, μόνο προβλήματα"

Σήμερα επισκέπτεται την Καρδίτσα ο κ. Τσίπρας με τη φρουρά του. Αναρωτιέμαι… ήρθε να μας πει τί; Να μας ευχαριστήσει που ως πόλη δε βγάλαμε άχνα όταν υπέγραφε τη «συμφωνία των Πρεσπών»;

Τρίτος στις εκλογές για τη θέση του Πρύτανη στο Ε.Κ.Π.Α. ο Ευθύμιος Λέκκας

Την τρίτη θέση μεταξύ πέντε υποψηφίων για το αξίωμα του Πρύτανη κατέλαβε στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν σήμερα Πεμπτη 16 Μαΐου ο Ευθύμιος Λέκκας στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστημίου Αθηνών.

Συνεδρίαση «ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε» στο Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας

Μία από τις γρηγορότερες συνεδριάσεις που έχουν γίνει στο Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας, ήταν η τελευταία πριν τις εκλογές, το μεσημέρι της Πέμπτης 16 Μαΐου.

Στην πρόσληψη 4 συμβασιούχων νηπιαγωγών προχωρά ο Δ.Ο.Π.Α.Π.Α. Παλαμά

Στην πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού 4 ατόμων, προς κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του των Παιδικών Σταθμών Παλαμά και Προαστίου γνωστοποίησε ο Δ.Ο.Π.Α.Π.Α. Παλαμά.

Εκλογές Δήμου Καρδίτσας: 7 απαντήσεις του Κώστα Γκαβογιάννη σε 7 ερωτήσεις του Karditsalive.Net

Μετά τις απόψεις του νυν και εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου Καρδίτσας κ. Φ. Αλεξάκου που φιλοξενήσαμε χθες Τετάρτη (15/5), σειρά (αλφαβητικά) να απαντήσει σήμερα στα επτά (κοινά) ερωτήματα που έθεσε η ηλεκτρονική εφημερίδα μας ο υποψήφιος Δήμαρχος Καρδίτσας με το συνδυασμό "Καρδίτσα από την Αρχή" κ. Κώστας Γκαβογιάννης.

Βόλτα στο κέντρο της Καρδίτσας και ομιλία περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Αλ. Τσίπρα

Από το βράδυ της Πέμπτης θα βρίσκεται στην Καρδίτσα ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας, που θα διανυκτερεύσει στην πόλη μας ενόψει της αυριανής του περιοδείας σε αυτή.

Νέα επιτυχημένη περιοδεία της "Δυνατής Καρδίτσας" σε Φράγκο - Παλαιοκκλήσι - Αρτεσιανό - Καρδίτσα

«Εφόσον η «ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ» αναδειχθεί τελική νικήτρια στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, αμέσως μετά την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου Καρδίτσας θα επανιδρύσουμε τη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης, την οποία κακώς κατήργησε η απερχόμενη Δημοτική αρχή».

ΕΚΦΕ Καρδίτσας: Εκδήλωση για την τεχνολογία 3D εκτύπωσης στην εκπαίδευση

Το Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Φ.Ε), σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθ-μιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, την Διεύθυνση της πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας, το τμήμα Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και το ΚΠΕ Μουζακίου

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ