.
.
.
.
.

Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019

Φ. Αλεξάκος: Όλοι μαζί θα γράψουμε άλλη μία σελίδα προόδου και ανάπτυξης για το Δήμο Καρδίτσας (+Φώτο +Βίντεο)

Την βεβαιότητα ότι ο συνδυασμός που ηγείται είναι πρώτος και θα παραμείνει πρώτος μέχρι το τέλος εξέφρασε ο νυν και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Καρδίτσας Φώτης Αλεξάκος στην τελευταία, πριν τις κάλπες της 26η Μαΐου, προεκλογική ομιλία από την κεντρική πλατεία της Καρδίτσας.

Βασίλης Τσιάκος: Το παρελθόν μας αποτελεί εγγύηση για το μέλλον (+Φώτο +Βίντεο)

Εγγύηση για το μέλλον του Δήμου Καρδίτσας αποτελεί ο τρόπος που διοικήθηκε η Περιφερειακή Ενότητα και το έργο που παράχθηκε επί της θητείας, τόνισε στην κεντρική του ομιλία ο νυν αντιπεριφερειάρχης και υποψήφιος δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος.

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα ιερών Παρακλήσεων για την ενίσχυση των μαθητών στις πανελλαδικές εξετάσεις

Η Ιερά μας Μητρόπολη στα πλαίσια της ποιμαντικής μέριμνάς της για τα παιδιά μας και συμμεριζόμενη τους κόπους αυτών και των γονέων τους κατά την περίοδο των προαγωγικών και πανελλαδικών εξετάσεων, θα πραγματοποιήσει κατά τόπους ιερές Παρακλήσεις προς τον Δεσπότη Κύριο ημών Ιησού Χριστό υπέρ βοηθείας, ενισχύσεως και θείου φωτισμού αυτών.

Ανακοίνωση του Δήμου Αργιθέας για τη ρύθμιση οφειλών προς το Δήμο

Ο Δήμος Αργιθέας ανακοινώνει ότι:

Στο πλαίσιο του Νόμου 4611/2019 (ΦΕΚ 73/17-05-2019 τεύχος Α΄) «Ρύθμιση οφειλών προς τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης, τη Φορολογική Διοίκηση και τους Ο.Τ.Α. α βαθμού,

Την Κυριακή 30 Ιουνίου ο 52ος Καραϊσκάκειος Δρόμος

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στο Μαυρομμάτι Καρδίτσας γενέτειρα του Ήρωα του 21 Γ. Καραϊσκάκη σε Περιφερειακό Θεσσαλικό επίπεδο και για επτά ημέρες οργανώνονται από την Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας μεγάλες πολιτιστικές εκδηλώσεις προς τιμή του.

Ολοκληρώθηκαν οι περιοδείες της "Δυνατής Καρδίτσας" με επισκέψεις σε Αμαξοστάσιο - Δημαρχείο - Μέλισσα - Πτελοπούλα

Την αισιοδοξία του για την έκβαση των εκλογών της Κυριακής στον Δήμο Καρδίτσας εξέφρασε ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Κώστας Παπαλός σε επισκέψεις που πραγματοποίησε στο Αμαξοστάσιο, στο Δημαρχείο, στη Μέλισσα και στην Πτελοπούλα, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του «ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ».

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ