.
.
.
.

Παρασκευή, 03 Μαΐου 2019

Εγκαινιάστηκε το Εκλογικό Κέντρο του δημοτικού συνδυασμού της «Δυνατής Καρδίτσας» (+Φώτο +Βίντεο)

Την πρώτη αγωνιστική συγκέντρωση στην προεκλογική περίοδο που ξεκίνησε πρόσφατα για τον Δήμο Καρδίτσας, πραγματοποίησε σήμερα (Παρασκευή 3/5) το βράδυ ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Κώστας Παπαλός, στον πεζόδρομο της οδού Δ. Τερτίπη της πόλης, όπου εγκαινιάστηκε το Εκλογικό Κέντρο του συνδυασμού του «ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ».

Ανακοινώθηκαν τα εκλογικά τμήματα στο νομό Καρδίτσας που θα υποδεχθούν τους ψηφοφόρους

Με απόφαση που υπογράφει ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Β. Τσιάκος έγινε ο καθορισμός και η κατανομή των ψηφοφόρων στα εκλογικά τμήματα που λειτουργήσουν στο νομό Καρδίτσας για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου καθώς και των επαναληπτικών των αυτοδιοικητικών εκλογών της 2ας Ιουνίου 2019 όπου αυτό απαιτηθεί.

Συνελήφθη 25χρονος για οργανωμένη φυτεία κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων

Εντοπίστηκε σήμερα (Παρασκευή 3/5) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων οργανωμένη φυτεία κάνναβης και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 25χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και για κλοπή.

Ευχαριστήρια επιστολή του Ιωάννη - Αλέξανδρου Κλιάρη στο ίδρυμα Υποτροφιών Γεωργίου Αχιλλέως Αλλαμανή

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το Κοινωφελές "Ίδρυμα Υποτροφιών Γεωργίου Αχιλλέως Αλλαμανή" για την γενναιόδωρη οικονομική χορηγία στην πραγματοποίηση των σπουδών μου.

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Αστέριου Γ. Βασιλάκου για την Κοινότητα Μουζακίου

Αγαπητοί Συντοπίτες

Ύστερα από ώριμη σκέψη δηλώνω «Παρών» στο κάλεσμα της υποχρέωσης, για ευθύνη και προσφορά απέναντι στη Μουζακιώτικη Κοινωνία.

Χρ. Κατσαβριά: "Η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα, προωθητικός μοχλός για τη μικρή και μεσαία επιχειρηματικότητα"

Η χώρα έχει εισέλθει σε σταθερή τροχιά ανάκαμψης και ανάπτυξης. Εκείνο που αποκτά πλέον σημασία είναι τα αποτελέσματά της να διαχυθούν στο σύνολο της οικονομίας και της κοινωνίας. Σε αυτή την κατεύθυνση κινείται η δημιουργία της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας, καθώς λαμβάνεται η μέριμνα για την ενίσχυση της μικρής και της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας.

Πρόγραμμα επισκέψεων του Φώτη Αλεξάκου, επικεφαλής του συνδυασμού "Ανεξάρτητη Προοδευτική Συμμαχία Πολιτών Καρδίτσας "

Ο Δήμαρχος Καρδίτσας και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Φώτης Αλεξάκος ανακοίνωσε τις κοινότητες που θα επισκεφτεί την Κυριακή 5 Μαΐου

Ελεύθερος με όρους ο 54χρονος που τραυμάτισε την 8χρονη στη Θήβα

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια ο 54χρονος, από το όπλο του οποίου έφυγε η σφαίρα και τραυμάτισε στο κεφάλι την 8χρονη Αλεξία στις Θεσπιές Θήβας, ανήμερα του Πάσχα.

Εκδήλωση με θέμα «Δράση «Ερευνώ – Δημιουργώ – Καινοτομώ» διοργανώνει ο Σ.Β.Θ.Κ.Ε σε συνεργασία με άλλους φορείς, στο Βόλο

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Μαΐου, στις 18.30, στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του συγκροτήματος Τσαλαπάτα, στο Βόλο.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ