.
.
.

Τρίτη, 02 Ιουλίου 2019

Ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Κωτσός σε Εθνικό Κέντρο Βάμβακος - ΕΒΕ - Υπηρεσίες και "Φλόγα"

Την ανάγκη να οργανωθεί η χώρα μας σε διοικητικό και παραγωγικό επίπεδο, προκειμένου να βελτιώσει την ανταγωνιστικότητα και τους δείκτες αποτελεσματικότητάς της, τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής Ν. Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κωτσός, στη διάρκεια νέων επισκέψεων που πραγματοποίησε σε κρατικές Υπηρεσίες της περιοχής μας.

Στην Αναγέννηση ο Κώστας Γεωργαντζάς

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος Μπάσκετ του ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας 1904 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή και να καλωσορίσει στους κόλπους του μεγάλου μας συλλόγου τον αθλητή Κωνσταντίνο Γεωργατζά.

Πρόγραμμα επισκέψεων της υπ. Βουλευτή Ασημίνας Σκόνδρα την Τετάρτη 3 Ιουλίου

Την Τετάρτη 3 Ιουλίου η υποψήφια Βουλευτής Ν. Δ. Ν. Καρδίτσας κ. Ασημίνα Σκόνδρα επισκέπτεται Τοπικές Κοινότητες του Νομού μας, όπου θα έχει συζήτηση με τους πολίτες ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου

Ασημίνα Σκόνδρα: Με γνώση και εμπειρία, με συνέπεια και εντιμότητα

Στην υπηρεσία του τόπου και των πολιτών από τον συνδικαλισμό, τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, τη Βουλή, βρίσκεται όλα αυτά τα χρόνια η υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ασημίνα Σκόνδρα.

Σε τρεις κατασκηνωτικές περιόδους η λειτουργία των κατασκηνώσεων Νεράιδας - Παράταση έως τις 12 Ιουλίου στις αιτήσεις

Έως και τις 12 Ιουλίου 2019 μετά την παράταση που δόθηκε σήμερα Τρίτη (2/7) θα πραγματοποιούνται οι αιτήσεις για τη συμμετοχή παιδιών και ηλικιωμένων στις Κατασκηνώσεις Νεράιδας του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ