.
.
.
.

Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019

ΣΔΟΕ: Πάνω από 23 τόνοι παράνομου φρέον από την Κίνα εντοπίστηκαν στο Αιγάλεω

Το ΣΔΟΕ εντόπισε στο Αιγάλεω πάνω από 23 τόνους του απαγορευμένου ψυκτικού υγρού φρέον. Πρόκειται για μια ποσότητα που, σύμφωνα με έμπειρους παράγοντες της αγοράς, συνιστά ιστορικό ευρωπαϊκό ρεκόρ.

Πέθανε ο Αντώνης Λιβάνης

Απεβίωσε νωρίς το βράδυ, σε ηλικία 94 ετών, ο εκδότης Αντώνης Λιβάνης, στενός συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου, μέλος της Εθνικής Αντίστασης και εξορισθείς από τη χούντα των συνταγματαρχών.

Μπαχάμες: Στους 2.500 οι αγνοούμενοι μετά το πέρασμα του κυκλώνα Ντόριαν

Οι αγνοούμενοι μετά το πέρασμα του καταστροφικού κυκλώνα Ντόριαν από τις Μπαχάμες, ανέρχονται στους 2.500 σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές της χώρας, επισημαίνοντας όμως ότι στον αριθμό αυτό ενδέχεται να περιλαμβάνονται και άνθρωποι που εγκατέλειψαν τις εστίες τους και φιλοξενούνται σε διάφορα καταφύγια στα νησιά.

Ο Αγιασμός στο Εσπερινό Γυμνάσιο Λ.Τ. Καρδίτσας

Με την ευλογία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ Τιμόθεου, τελέσθηκε ο αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 στις 6.00 το απόγευμα στον προαύλιο χώρο του Εσπερινού Γυμνασίου Λ.Τ. Καρδίτσας, παρόντων των μαθητών και των καθηγητών του σχολείου.

Αγιασμός στο 1ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Καρδίτσας

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.Τιμόθεου ξεκίνησε η σχολική χρονιά στο 1ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Καρδίτσας την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 με την τέλεση του καθιερωμένου Αγιασμού.

Αλλάζει η σύνθεση του 5μελούς της κοινότητας Αμπέλου του Δήμου Σοφάδων

Αλλαγή στη σύνθεση του 5μελούς συμβουλίου της τοπικής κοινότητας Αμπέλου στο Δήμο Σοφάδων μετά τη μη αποδοχή -δια της ορκωμοσίας- του συμβούλου Αθανάσιου Τσαμπατσά από την παράταξη "Δύναμη Ευθύνης".

Ζάχος Βιβλιοχαρτοπωλείο: "Αυτή η σχολική χρονιά μας βρίσκει πιο έτοιμους από ποτέ!"

Μετά απο 60 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των σχολικών και του βιβλίου, ολοκληρώσαμε την ανακαίνιση του εσωτερικού και εξωτερικού χώρου του καταστήματός μας για να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους πελάτες μας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ