.
.
.
.

Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019

Ανακοίνωση της Κοινής Δράσης Εκπαιδευτικών Καρδίτσας για τη νέα σχολική χρονιά

Τα σχολεία ανοίγουν ακόμη μια χρονιά με την «αναπλήρωση» και  την εργασιακή ομηρία να μονιμοποιούνται. Για τα περίπου 25.000 κενά οι συνάδελφοι αναπληρωτές ταξίδεψαν σε κάθε άκρη της Ελλάδας για ένα μεροκάματο που είναι ό,τι έμεινε από εισιτήρια ή RB&B.

Τα έγγραφα που εξουσιοδοτήθηκαν από το Δήμαρχο Σοφάδων να υπογράφουν οι πρόεδροι των κοινοτήτων

Με απόφαση του Δημάρχου Σοφάδων Θάνου Σκάρλου εξουσιοδοτήθηκαν οι πρόεδροι των κοινοτήτων του Δήμου να υπογράφουν τα ακόλουθα έγγραφα που αφορούν την κοινότητά τους:

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας 15 έως 20 Σεπτεμβρίου σε τμήματα δρόμων της Καρδίτσας - Δείτε ποιους δρόμους αφορά

Με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας απαγορεύεται η διέλευση κάθε είδους οχήµατος από 15 έως 20 Σεπτεμβρίου και ώρες 07:00΄- 15:00΄ λόγω εκτέλεσης εργασιών φυσικού αερίου, σε τμήματα οδών της Καρδίτσας.

Από Δευτέρα (16/9) ξεκινούν οι αιτήσεις για το ειδικό εποχικό επίδομα από τον ΟΑΕΔ

Στις 16 Σεπτεμβρίου ξεκινά ηλεκτρονικά η υποβολή των αιτήσεων για την καταβολή του ειδικού εποχικού βοηθήματος στους εργαζόμενους των επαγγελματικών κατηγοριών, που περιλαμβάνονται στην παρ. 1 του άρθρου 22 του Ν. 1836/89 όπως ισχύει όπως γνωστοποίησε ο ΟΑΕΔ.

Υπογράφηκε η σύμβαση για την ολοκλήρωση του οδικού δικτύου από Ι.Μ. Σπηλιάς προς Βραγκιανά

Προχωρά η ολοκλήρωση του οδικού τμήματος Ιεράς Μονής Σπηλιάς προς διασταύρωση Βραγκιανά μετά την υπογραφή της σύμβασης από τον Περιφερειάρχη Θεεσσαλίας Κ. Αγοραστό για την κατασκευή οδικού τμήματος μήκους 4χλμ, με προϋπολογισμό 3.600.000 ευρώ.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ