.
.
.
.

Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019

Πρόωρες βουλευτικές εκλογές στην Ισπανία

Για τις 10 Νοεμβρίου προκηρύχθηκαν νέες βουλευτικές εκλογές, καθώς ο βασιλιάς Φελίπε Στ΄ αποφάσισε να μην δώσει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης σε κάνεναν άλλον υποψήφιο, μετά την άρνηση όλων των άλλων κομμάτων να στηρίξουν τον Πέδρο Σάντσεθ για την πρωθυπουργία.

Υπ. Περιβάλλοντος: Ολοκλήρωση υποβολής αιτήσεων στην 1η ομάδα Περιφερειών - Οι νέες ημερομηνίες για τις υπόλοιπες Περιφέρειες

Ολοκληρώθηκε σήμερα στις 08.45 το πρωί η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ» για τις Περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας και Δυτικής Ελλάδας, καθώς εξαντλήθηκαν οι πόροι που προβλέπονταν για όλες τις Περιφέρειες.

Καρδίτσα: Νοέμβριο και βλέπουμε η στελέχωση και λειτουργία του βρεφονηπιακού του ΟΑΕΔ

Τελειωμό δεν έχουν, θα μπορούσε να πει κανείς, τα βάσανα του νέου βρεφονηπιακού σταθμού του ΟΑΕΔ που δεν πρόλαβε να λειτουργήσει και μπαίνει εκ νέου στην αναμονή λόγω έλλειψης προσωπικού.

Δημ. Παπακώστας: Αναγνώριση του κοινωνικού έργου του "Βοήθεια στο Σπίτι" από Υπ. Εσωτερικών

Ο Υπουργός Εσωτερικών Π.Θεοδωρικακος με δηλώσεις του στα ΜΜΕ έδωσε τέλος στα σενάρια για δήθεν καταργηση του κοινωνικού προγράμματος του "Βοήθεια στο Σπίτι" που προσφέρει υπηρεσίες σε 270 Δήμους και σε όλες της κοινότητες ανά την Ελλάδα - ήδη από το 2003 (εποχή Καποδιστριακης Αυτοδιοίκησης) με ωφελουμενους χιλιάδες ανήμπορους συμπολίτες.

Ενημερωτική εκδήλωση στο Μορφοβούνι σχετικά με τα προβλήματα και τις προοπτικές της κτηνοτροφίας

Με πρωτοβουλία της νέας δημοτικής αρχής θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση για ειδικά και γενικά προβλήματα που απασχολούν την Κτηνοτροφία, αλλά και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται μέσα από ευρωπαϊκά και άλλα προγράμματα.

Υπογράφηκε η σύμβαση για την ανανέωση του στόλου των οχημάτων της ΕΛ.ΑΣ στη Θεσσαλία

Με 48 νέα περιπολικά, 16 δίκυκλες μοτοσικλέτες, 3 οχήματα διερεύνησης ατυχημάτων, 51 πομποδέκτες αυτοκινήτων και 4 φορητά ραντάρ εξοπλίζονται Αστυνομικές Υπηρεσίες της Θεσσαλίας μέσω του ΕΣΠΑ μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό.

Στους ρυθμούς της Eβδομάδας Kινητικότητας ο Δήμος Καρδίτσας

Συνεχίζονται καθημερινά καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας που διανύουμε οι εκδηλώσεις για την Ευρωπαϊκή Eβδομάδα Kινητικότητας στην οποία συμμετέχει ο Δήμος Καρδίτσας με πλήθος προγραμματισμένων εκδηλώσεων.

Στο Υπ. Περιβάλλοντος για τη δυσοσμία στο Βόλο ο Κ. Αγοραστός

Συνάντηση με τον Γ.Γ. του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας Κ. Αραβώση είχε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός και η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωρ. Κολυνδρίνη στην Αθήνα, με βασικό θέμα αυτό της προστασίας του περιβάλλοντος στην Π.Ε. Μαγνησίας, μετά το φαινόμενο της δυσοσμίας που εμφανίζεται τον τελευταίο καιρό στην πόλη του Βόλου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ