.
.
.
.
.

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019

Οι χαμηλές τιμές στο βαμβάκι οδηγούν σε συλλαλητήριο διαμαρτυρίας τη Δευτέρα (23/9) στον Παλαμά (+Φώτο +Βίντεο)

Δυναμική δράση αναλαμβάνουν οι βαμβακοπαραγωγοί στο Νομό Καρδίτσας για να αντιμετωπίσουν το φετινό φαινόμενο των χαμηλών τιμών στο προϊόν που περιορίζει δραματικά τα έσοδά τους, μετά και την διαφαινόμενη μείωση της συνδεδεμένης ενίσχυσης λόγω υπέρβασης του πλαφόν παραγωγής που θέτει η Ε.Ε. στη χώρα μας.

Ευχές του Α.Ο. Μαγούλας για το νέο πρωτάθλημα

Χαιρετίζουμε το απανταχού ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Με αφορμή την αυριανή έναρξη των πρωταθληματων της Καρδίτσας, σύσσωμο το Δ. Σ. του Α Ο Μαγουλας εύχεται μέσα από την καρδιά του καλή αρχή και καλή ποδοσφαιρικη χρονιά σε ολες τις ομαδες του Νομού.

Δήλωση της Δημοτικής Αρχής & μελών του Δ.Σ. Λίμνης Πλαστήρα για τα αιολικά στα Άγραφα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις

Ως δημοτική αρχή και μέλη του δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λίμνης Πλαστήρα, παρακολουθούμε με ιδιαίτερη ανησυχία την εγκατάσταση μηχανημάτων έργων, για εργασίες εγκατάστασης των αιολικών πάρκων στα Άγραφα.

Οικολογική Γιορτή: Εργαστήριο επαναχρησιμοποίησης υλικών πραγματοποίησε το Κ.Π.Ε. Μουζακίου

Στα πλαίσια της 19ης Οικολογικής Γιορτής Καρδίτσας το ΚΠΕ Μουζακίου υλοποίησε την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου το πρωί, εργαστήριο επαναχρησιμοποίησης υλικών .Στο εργαστήριο συμμετείχαν μαθητές από το 1ο ΓΕΛ και το 3ο Γυμνάσιο Καρδίτσας.

Η "Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Λίμνης Πλαστήρα" για τα αιολικά στα Άγραφα

Ως Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα, καταδικάζουμε και καταγγέλλουμε την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων, δυνάμεων ΜΑΤ από την περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα και Καρδίτσας στην περιοχή του Δήμου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ