.
.
.
.
.

Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019

Χρ. Κατσαβριά - Σιωροπούλου: "Βρεφονηπιακός Σταθμός του ΟΑΕΔ… Εν αναμονή αυτοκριτικής και λύσεων "

Εντύπωση προκαλεί το καθυστερημένο ενδιαφέρον των τοπικών βουλευτών της Ν.Δ. για το πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού και την μη έγκαιρη λειτουργία του νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού του ΟΑΕΔ στην Καρδίτσα.

Παράταση ως 31 Δεκεμβρίου για αγροτικό τιμολόγιο και εκ νέου διακανονισμός για τα χρέη στη ΔΕΗ

Σε παράταση για δεύτερη φορά της προθεσμίας σχετικά με την υποβολή των δικαιολογητικών για την ένταξη στο αγροτικό τιμολόγιο της ΔΕΗ, προχωρά η Κυβέρνηση, έπειτα από συνεργασία της ηγεσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ) και του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Καρδίτσα: Εντυπωσιακές οι τριασδιάστατες δημιουργίες από Μαριλένα και Πηνελόπη Σχιζοδήμου (+Φώτο)

Εντυπωσιακό είναι το αποτέλεσμα των τρισδιάστατων ζωγραφικών δημιουργιών που δημιούργησαν η Μαριλένα και η Πηνελόπη Σχιζοδήμου σε μια πρωτοβουλία του συλλόγου "Ελατήριο" σε κεντρικά σημεία της Καρδίτσας στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας.

Ανοικτή Συνέλευση: "Αγωνιστική επαγρύπνηση και κινητοποίηση για την υπεράσπιση των Αγράφων"

Την Πέμπτη το πρωί στα βουνά των Αγράφων έκανε την εμφάνισή της μια διμοιρία των ΜΑΤ, που βρέθηκε εκεί, για να φυλάει τα μηχανήματα ιδιωτικής τεχνικής εταιρείας, τα οποία έχουν σταθμεύσει κοντά στον αυχένα της Νιάλας και με τα οποία σκοπεύουν να  ξεκινήσουν τις απαραίτητες εργασίες, ώστε να τοποθετηθούν οι εκατοντάδες ανεμογεννήτριες στις κορυφές των Αγράφων.

ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε: Τρίωρη στάση εργασίας την Τρίτη (24/9)

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε), σε συντονισμό τις άλλες Ενώσεις Συντακτών της χώρας, κηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019 από τις 12 το μεσημέρι έως τις 15.00,

Κάλεσμα της Αγωνιστικής Ενότητας για συμμετοχή στην 24ωρη απεργία της Τρίτης (24/9)

Η κυβέρνηση της ΝΔ για την επίτευξη δήθεν της «ανάπτυξης» μέσα από επενδύσεις εξασφαλίζει στην …«και καλά», ντεμέκ και δήθεν «μεταμνημονιακή εποχή» την υπερκερδοφορία για το κεφαλαίο επιδιώκοντας την πλήρη υποταγή των εργαζόμενων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

ΕΦΚΑ: Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια πληρωμής εισφορών Αυγούστου (2019)

Η Διοίκηση του ΕΦΚΑ ανακοινώνει ότι οι εισφορές Αυγούστου 2019 των Αγροτών, Αυτοαπασχολούμενων και Ελεύθερων Επαγγελματιών έχουν αναρτηθεί στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του Φορέα.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ