.
.
.
.
.

Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019

Άνοιξε η αγορά της Ινδίας για τα ελληνικά μήλα

Άνοιξε επίσημα η αγορά της Ινδίας για τα ελληνικά μήλα καθώς έλαβε την τελική έγκριση της αρμόδιας Φυτοϋγειονομικής Υπηρεσίας του Ινδικού Υπουργείου Γεωργίας (Directorate of Plant Protection, Quarantine & Storage, Department of Agriculture & Cooperation).

Πρόσκληση της Π.Ο.Α.Σ. στη γενική συνέλευση για τα σωματεία - μέλη της

Σας προσκαλούμε στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των αντιπροσώπων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αργιθεάτικων Συλλόγων (Π.Ο.Α.Σ.) στα Πετρίλια, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, την Κυριακή 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 και ώρα 11.30 π.μ., ύστερα από την σχετική απόφαση του Δ.Σ. της Π.Ο.Α.Σ. και σύμφωνα με τις διατάξεις του ισχύοντος καταστατικού και όσα προβλέπονται στο άρθρο 9.

ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε: 24ώρη απεργία την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019 σε όλα τα ΜΜΕ της Θεσσαλίας, Στ. Ελλάδας και Εύβοιας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε), σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ και τις άλλες Ενώσεις Συντακτών της χώρας,

Επίσκεψη του Αστυνομικού Διευθυντή Καρδίτσας Θ. Καρανάσιου στον Αντιπεριφερειάρχη Κ. Νούσιο

Την αρμονική συμπόρευση της Πολιτείας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας και της Ελληνικής Αστυνομίας, σ’ ένα δρόμο καθήκοντος και προσφοράς προς την τοπική κοινωνία, ανέδειξαν στη συνάντησή τους ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωνσταντίνος Νούσιος και ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Θωμάς Καρανάσιος.

Δύο ψηφίσματα από τη Γενική Συνέλευση του Παραρτήματος Καρδίτσας της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ

Δύο ψηφίσματα εξέδωσε η Γενική Συνέλευση του Παραρτήματος Καρδίτσας της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ σχετικά με τα αιολικά στα Άγραφα και για το κοινό ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου.

Διετής η θητεία των Χωρικών Αντιπεριφερειαρχών Κ. Νούσιου και Χρ. Καλομπατσιου

Μετά από 10 ημέρες από την απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστού (που έγινε γνωστή με διαρροές) για τον ορισμό των Χωρικών Αντιπεριφερειαρχών στις Π.Ε. Καρδίτσας και Λάρισας δόθηκε στη δημοσιότητα η σχετική απόφαση.

Και επίσημα έως (7/10) η παράταση για τη ρύθμιση των 120 δόσεων

Με ανακοίνωσή του το Υπουργείο Οικονομικών γνωστοποίησε και επίσημα την παράταση έως 7 Οκτωβρίου 2019 της ρύθμισης για τις 120 δόσεις αναφέροντας ότι ήδη οι πολίτες ανταποκρίθηκαν μαζικά στην κυβερνητική νομοθετική πρωτοβουλία.

Στην Αυστρία μεταβαίνει ο Δήμαρχος Καρδίτσας Β. Τσιάκος

Στην Αυστρία και συγκεκριμένα στην πόλη Γκρατς θα μεταβεί την Τρίτη 1η Οκτωβρίου ο δήμαρχος Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος για να παραστεί στο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Βιώσιμης Κινητικότητας(Civitac Forum 2019).

"Βουτιά" θανάτου από τον 6ο όροφο του ΚΑΤ για 59χρονη γυναίκα

Τέλος στη ζωή της φαίνεται πως έβαλε μία γυναίκα ηλικίας 59 ετών, πηδώντας από τον 6ο όροφο του Νοσοκομείου ΚΑΤ, όπου είχε μεταβεί για να της παρασχεθεί ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ