.
.
.
.

Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2019

Τέταρτο διαμάντι για την Κατερίνα Στεφανίδη με 4,83 μ. στις Βρυξέλλες

20 ημέρες από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και η Κατερίνα Στεφανίδη κατάφερε να πετύχει τον πρώτο της στόχο στη χρονιά, να κατακτήσει το τέταρτο διαμάντι της καριέρας της στη σειρά Diamond League.

ΕΠΣ Καρδίτσας: Συνάντηση εργασίας με σωματεία για τα πρωταθλήματα υποδομών

Συνάντηση εργασίας με τα σωματεία που διατηρούν τμήματα υποδομών θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30 στα γραφεία της Ένωσης (Αζά 6)με θέμα τα πρωταθλήματα που θα διοργανωθούν κατά την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο.

Καρδίτσα: Προχωρά η αναβάθμιση της Κεντρικής πλατείας και του Κεντρικού πεζοδρόμου

Με τη δημοσίευση της προκήρυξης δημόσιας σύμβασης εισέρχεται στην τελική ευθεία το έργο που αφορά την αναβάθμιση του υπόλοιπου τμήματος της Κεντρικής πλατείας και του κεντρικού πεζοδρόμου της Καρδίτσας.

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας θα εκπονήσει μελέτη για την Αστική Ανθεκτικότητα του Δήμου Λαρισαίων

Προγραμματική σύμβαση με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και  ειδικότερα του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων  Έρευνας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας υλοποίηση ερευνητικού προγράμματος υπό τον τίτλο «Διερεύνηση Παραμέτρων Αστικής Ανθεκτικότητας του Δήμου Λαρισαίων», υπέγραψε σήμερα ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης.

Ορκίστηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κων. Καραμπάτσας

Ορκίστηκε σήμερα, ενώπιον του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστού ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κωνσταντίνος Καραμπάτσας, ο οποίος λόγω προσωπικού κωλύματος δεν παρευρέθηκε στη τελετή ορκωμοσίας του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019.

Βόλος: Υπογράφηκε η σύμβαση για την έναρξη εργασιών στο γήπεδο "Παντελής Μαγουλάς"

Στην αλλαγή του χλοοτάπητα και σε εργασίες συντήρησης και εξωραϊσμού του γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς» του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου «η Νίκη» προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Τροχαίο στο δρόμο Μουζακίου - Λαζαρίνας με ελαφρύ τραυματισμό (+Φώτο)

Τροχαίο ατύχημα με ελαφρύ τραυματισμό, σημειώθηκε σήμερα (Παρασκευή 6/9) στις 2:30 το μεσημέρι, στην επαρχιακή οδό Μουζακίου – Λαζαρίνας στο ύψος του κόμβου με Γόμφους.

Ευρεία σύσκεψη για την αντιμετώπιση της δυσοσμίας στο Βόλο

Eυρεία σύσκεψη για το ζήτημα του εντοπισμού της δυσοσμίας στην πόλη του Βόλου.πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, υπό τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ