.
.
.

Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020

Ορίστηκαν οι πρώτοι αγώνες των ημιτελικών κυπέλλου της ΕΠΣΚ - Αποχώρηση ομάδας από το πρώταθλημα της Α1

Μετά από την κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, η Επιτροπή Πρωταθλήματος – Κυπέλλου λαμβάνοντας υπόψη τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων στα πρωταθλήματα Α΄ Ερασιτεχνικής και Γ΄ Εθνικής, όρισε τους πρώτους αγώνες στις ακόλουθες ημερομηνίες:

Κοινό ενημερωτικό ΤΕΕ Κ/Δ Θεσσαλίας & ΤΕΕ Μαγνησίας για την σύσκεψη στην Αθήνα για έργα Αχελώου

Στην ευρεία σύσκεψη φορέων για συζήτηση και ενημέρωση για το έργο του Αχελώου, παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας Νίκος Παπαγεωργίου και η Πρόεδρος του ΤΕΕ Μαγνησίας Νάνσυ Καπούλα, κατόπιν προσκλήσεως του Υπουργού Επικρατείας κ. Γεραπετρίτη.

Δήμος Καρδίτσας: Ενημέρωση πριν τους ελέγχους για τραπεζοκαθίσματα

Σε κίνηση ενημέρωσης των καταστηματαρχών που αναρτούν τραπεζοκαθίσματα σε κοινόχρηστους χώρους, για τις υποχρεώσεις τους, προχώρησε σήμερα ο Δήμος Καρδίτσας μέσω επιστολής που τους απεστάλη και φέρει την υπογραφή του αρμόδιου αντιδημάρχου Ηλία Σχορετσανίτη.

Ικανοποίηση Σ.Θ.Ε.Β. για την διεξαγωγή ελέγχων στο τσίπουρο

Την ικανοποίησή του για την απόφαση της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή σχετικά με την διεξαγωγή ελέγχων στους κλάδους και στα σημεία που εμπλέκονται στην διακίνηση και πώληση των προϊόντων απόσταξης μικρών αποσταγματοποιών (διήμερων), εξέφρασε με επιστολή προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Αχιλλέας Νταβέλης.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ