.
.

Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020

Δομή μεταναστών στην Π.Ε. Καρδίτσας: Εκτίμηση δεδομένων και επανάληψη της σύσκεψης την Τρίτη (21/1) για τους φορείς της Καρδίτσας

Χωρίς να υπάρξουν τελικά συμπεράσματα ολοκληρώθηκε η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην Αθήνα μεταξύ κοινοβουλευτικών και αυτοδιοικητικών της Καρδίτσας για το θέμα του μεταναστευτικού και την εμπλοκή του νομού μας, όπως έγκαιρα σας ενημέρωσε το KarditsaLive.Net.

Ξεκίνησε η αποτέφρωση νεκρών και από την περιοχή της Καρδίτσας στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας

Την επιλογή της αποτέφρωσης συγγενικών τους προσώπων ξεκίνησαν να επιλέγουν συμπατριώτες μας μέσω των γραφείων τελετών της περιοχής μας.

Υ.Π.ΕΝ.: Λήξη περιόδου κυνηγιού αγριόχοιρου - Συνέχιση μέτρων ασφαλείας από Δασικές Υπηρεσίες & κυνηγετικούς συλλόγους

Το κυνήγι του αγριόχοιρου σε όλη τη χώρα, όπως καθορίστηκε, στις αρχές Αυγούστου με την ετήσια ρυθμιστική Απόφαση περί θήρας του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ολοκληρώνεται στις 20 Ιανουαρίου.

Τ.Ε. Καρδίτσας ΚΚΕ: "Κοπή πίτας με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της οικονομικής εξόρμησης"

Με ευκαιρία του κλεισίματος της οικονομικής εξόρμησης, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Γενάρη, η κοπή πίτας της ΤΕ Καρδίτσας στα γραφεία του κόμματος. Η συμμετοχή των συντρόφων, φίλων και οπαδών του Κόμματος ήταν μεγάλη.

Τουριστικοί προορισμοί της Θεσσαλίας στην ισπανική δημόσια τηλεόραση

Περίπου μισό εκατομμύριο τηλεθεατές στην Ισπανία και ακόμη περισσότεροι σε όλο τον κόσμο πρόκειται να γνωρίσουν τις ομορφιές της Θεσσαλίας μέσω της ισπανικής δημόσιας τηλεόρασης και της δημοφιλούς τηλεοπτικής παραγωγής «Φυσικοί Προορισμοί του Κόσμου».

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ