.
.

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020

Αναβαθμίζεται επιχειρησιακά το Εθνικό Κέντρο Βάμβακος Καρδίτσας με ουσιαστική στήριξη από ΥΠ.Α.Α.Τ. και ΕΛΓΟ Δήμητρα

Εξελίξεις δρομολόγησε για το Εθνικό Κέντρο Ποιοτικού Ελέγχου, Ταξινόμησης και Τυποποίησης Βάμβακος Καρδίτσας, μετά και την πρόσφατη επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκη Βορίδη στις εγκαταστάσεις του.

Νέα σύνθεση για τα περιφερειακά όργανα του ΤΕΕ στα Τρίκαλα και στην Καρδίτσα

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020 η 1η Τακτική Συνεδρίαση της Αντιπροσωπείας του Τμήματος Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας του ΤΕΕ για το 2020 με βασικό θέμα στην ημερήσια διάταξη την εκλογή των πενταμελών Νομαρχιακών Επιτροπών Τρικάλων και Καρδίτσας.

Ενημερωτικό για το αποτέλεσμα της σύσκεψης στο Υπ. Δικαιοσύνης για τη δημιουργία δομής μεταναστών στη ΒΙ.ΠΕ. Γοργοβιτών

Με κοινό δελτίο τύπου που εξέδωσαν οι αιρετοί που συμμετείχαν στη σύσκεψη στη Αθήνα γνωστοποιούν στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου  την κοινή τους θέση για άρνηση δημιουργίας κέντρου μεταναστών στη ΒΙΠΕ Γοργοβιτών.

Καρδίτσα: Πρώτη γνωριμία με τον φορέα διαχείρισης τουρισμού του νομού (+Φώτο +Βίντεο)

Την πρώτη τους επαφή με την ιδέα του υπό ίδρυση φορέα τουρισμού του νομού είχαν επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου αλλά και φορείς που έμμεσα ή άμεσα εμπλέκονται με αυτόν.

ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση των νεκρών σε τροχαία ατυχήματα στη 10ετία κατά 50% - Ουραγός στη "μαύρη" λίστα η Θεσσαλία

Το αισιόδοξο στοιχείο της μείωσης των νεκρών κατά 51,9% από τροχαία ατυχήματα την τελευταία 10ετία (2009-2018) δείχνουν τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η ΕΛΣΤΑΤ.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την απάτη μέσω σεξουαλικής εκβίασης “sextortion scam”

Τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται αύξηση της διεθνώς γνωστής απάτης μέσω σεξουαλικής εκβίασης “sextortion scam”, που εκδηλώνεται με μαζική αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε διάφορους αποδέκτες ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας, με σκοπό την εξαπάτησή τους.

Παράσταση διαμαρτυρίας της ΕΛΜΕ Καρδίτσας για την εξίσωση κολεγίων με Δημόσια ΑΕΙ (+Φώτο +Βίντεο)

Να αποσυρθεί άμεσα το νομοσχέδιο που εξισώνει τα ιδιωτικά κολέγια με τα Δημόσια Πανεπιστήμια ζήτησαν οι καθηγητές της Καρδίτσας κατά την σημερινή τους επίσκεψη στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ