.
.

Παρασκευή, 03 Ιανουαρίου 2020

Δωρεάν ένσημα 12 μηνών για ελεύθερους επαγγελματίες

Δωρεάν πλασματικό χρόνο ασφάλισης ως 12 μήνες κατοχυρώνουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενοι, και μη μισθωτοί ασφαλισμένοι στα Ταμεία των ΟΑΕΕ, ΕΤΑΑ και ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, εφόσον καταβάλλουν από το 2011 και μετά την εισφορά ανεργίας και έχουν λάβει την αντίστοιχη επιδότηση ανεργίας λόγω διακοπής επαγγέλματος.

Ευχαριστήριο μήνυμα Ειδικών Σχολείων Δήμου Σοφάδων

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την οικογένεια του Δημάρχου Σοφάδων, κ. Σκάρλου Αθανασίου, για την επιλογή τους, αντί στεφάνων στη μνήμη της συζύγου του, τα χρήματα να διατεθούν για τις ανάγκες των δύο Ειδικών σχολείων του νομού Καρδίτσας που στεγάζονται στο Δήμο Σοφάδων.

Γιορτή αλληλεγγύης και φιλίας για τα παιδιά στο Διαπολιτισμικό Κέντρο των προσφύγων

Ο Σύλλογος Γυναικών  Ν. Καρδίτσας (μέλος της ΟΓΕ)  και το Σωματείο Εμποροϋπάλληλων και υπαλλήλων με σχέση ιδιωτικού δικαίου νομού Καρδίτσας, εκφράζοντας την αλληλεγγύη στα θύματα πολέμου και ξεριζωμού που βρίσκονται στην Καρδίτσα, με αφορμή τις γιορτινές αυτές μέρες,

Αυτοψία στην κατολίσθηση στο Καταφύγι από τον Ευθ. Λέκκα

Αυτοψία στο σημείο που πριν ένα μήνα αποκολλήθηκαν βράχοι στην περιοχή "πλάι" της κοινότητας Καταφυγίου Καρδίτσας πραγματοποίησε ο συμπατριώτης μας καθηγητής Γεωλογίας Ευθύμιος Λέκκας.

Θεοφάνια στην Ι.Μ. Παναγίας Σπηλιάς

Την Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 08.30 π.μ.-11.30 π.μ.  στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Σπηλιάς, θα τελεσθεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και η Ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού, επί τη εορτή των Θεοφανείων.

Ένα βήμα πριν την υπογραφή της σύμβασης για την έναρξη εργασιών στο Καρδίτσα - "Δέλτα"

Ολοκληρώθηκαν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι διαδικασίες δημοπράτησης και ανάδειξης της μειοδότριας κατασκευάστριας εταιρίας του έργου της κατασκευής της εισόδου της πόλης της Καρδίτσας, συνολικού προϋπολογισμού 42 εκατ. ευρώ.

Δημ. Παπακώστας: "2020: Χρονιά Επενδύσεων - ΑΠΕ - Οδικών Υποδομών & Κοινωνικής Φροντίδας!"

Η νέα χρονιά 20-20 μπήκε με αισιοδοξία και λίαν ελπιδοφόρα!

|. Η ισχυρή Περιφέρεια Θεσσαλίας , κεντροβαρής και με πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα, ο νομός Καρδίτσας, με παραγωγικό κάμπο, με όμορφα ορεινά, τρεις λίμνες, πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, Λαογραφία και οικοτουρισμό,

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ