.
.
.
.

Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2020

Κυριακή (18/10): Άλλη μία αποφάση για εφάπαξ ενίσχυση (8.000€) σε πληγείσες επιχειρήσεις από τον "Ιανό" - Συνολικά 11 αποφάσεις για φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Κορονοϊός: Κλείνει για 14 ημέρες το 4ο ΓΕΛ Τρικάλων και ένα τμήμα του 7ου Γυμνάσιου Τρικάλων

Σε αναστολή της λειτουργίας ολόκληρου του 4ου ΓΕΛ Τρικάλων λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορονοϊού προχώρησε σήμερα Κυριακή (18/10) η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων.

Σε έξαρση ο κορονοϊός στο Δήμο Ελασσόνας - Κλείνουν και άλλα τμήματα σχολείων

Μετά την ανακοίνωση για αναστολής λειτουργίας τμημάτων σε σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης το πρωί της Κυριακής (18/10) ακολούθησε και δεύτερη ανακοίνωση από το Δήμο Ελασσόνας για νέες αναστολές λειτουργίας τμημάτων αυτή τη φορά σε σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Την οικονομική συνδρομή των αστυνομικών ζητά η Ε.ΑΣ.Υ. Καρδίτσας για τον Καρδιτσιώτη αστυνομικό που τραυματίστηκε σοβαρά εν ώρα υπηρεσίας

Την έκτακτη βοήθεια από κάθε μέλος των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων όλης της Χώρας ώστε να αποπληρωθούν τα έξοδα νοσηλείας και αποθεραπείας για τον Καρδιτσιώτη αστυνομικό που τραυματίστηκε σοβαρά στις 31 Ιουλίου 2020 όταν παρασύρθηκε από όχημα εν ώρα υπηρεσίας, ζητά με επιστολή της και μετά από απόφαση του Δ.Σ. η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας.

Ε.Ο.Δ.Υ: 9 νέοι θάνατοι και 438 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (Κυριακή 18/10) - Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 18 Οκτωβρίου από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Γ Εθνική: Νίκες για Σέλλανα και Ατρόμητο - "Χ"άθηκαν βαθμοί στο τέλος για την Αναγέννηση

Τη δεύτερη αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής είχαμε να πραγματοποιείται το απόγευμα της Κυριακής (18/10) με Σέλλανα να κάνουν το 2 στα δύο, τον Ατρόμητο Παλαμά να πετυχαίνει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα και την Αναγέννηση να αφήνει βαθμούς στα τελευταία δευτερόλεπτα στην Ελασσόνα.

Αναστέλλεται η λειτουργία τμημάτων λόγω κρούσματος κορονοϊού σε τρία σχολεία στο Δήμο Ελασσόνας

Από το Δήμο Ελασσόνας ανακοινώθηκε ότι, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Λάρισας, θα παραμείνουν κλειστά από αύριο Δευτέρα 19 Οκτωβρίου και για 14 ημέρες τα παρακάτω τμήματα τάξεων των δημοτικών σχολείων του Δήμου, λόγω εντοπισμού κρούσματος κορωνοϊού σε καθηγητή φυσικής αγωγής.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ