.
.
.
.

Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020

Τρίτη (20/10) β': 1 νέα αποφάση για εφάπαξ ενίσχυση (8.000€) σε πληγείσες επιχειρήσεις από τον "Ιανό" - Συνολικά 16 αποφάσεις για φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Αγροτικό αυτοκίνητο κλάπηκε στον Αμπελώνα και βρέθηκε στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας

Σε αγροτική περιοχή της Καρδίτσας εντοπίστηκε νωρίς σήμερα (Τρίτη 20/10) το απόγευμα ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες των αστυνομικών του Α.Τ. Τυρνάβου το αγροτικό που κλάπηκε λίγες ώρες νωρίτερα από την αυλή σπιτιού στον Αμπελώνα.

Σε απόσυρση υποψηφιοτήτων προσανατολίζεται η ΕΛΜΕ Καρδίτσας - Τη Δευτέρα (26/10) οι ανακοινώσεις

Στην κατεύθυνση απόσυρσης όλων των υποψηφιοτήτων από την εκλογική διαδικασία για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια, προσανατολίζεται το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Καρδίτσας που συνεδρίασε το βράδυ της Τρίτης 20 Οκτωβρίου.

Διαψεύδει η Eurobank επίθεση από hackers στα τραπεζικά της συστήματα

Με ανακοίνωσή της η Eurobank ενημερώνει (μετά από σχετική φημολογία) ότι τα συστήματα της και ειδικά το ebanking και mbanking είναι ασφαλή και δεν έχουν δεχθεί καμία επίθεση από hackers ή άλλους κακόβουλους χρήστες.

Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας: Απαιτούνται άμεσα και μαζικά μέτρα προστασίας του λαού

Η αύξηση των κρουσμάτων κορωνοιού σε χώρους δουλειάς, εκπαίδευσης, αθλητισμού και αλλού και στην Θεσσαλία, σε συνδυασμό με το φρακάρισμα στα κρεβάτια του θαλάμου αρνητικής πίεσης του Π.Π.Ν.Λ, που αποτελεί νοσοκομείο αναφοράς για τον covid-19 στην Θεσσαλία, η Λαική Συσπείρωση Περιφέρειας Θεσσαλίας, θεωρεί ότι η κυβέρνηση και η περιφέρεια Θεσσαλίας, έχουν μεγάλες ευθύνες, γιατί δεν φρόντισαν ως τα σήμερα να πάρουν μια σειρά μέτρα, για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοιού και την αντιμετώπιση των κινδύνων για την υγεία του λαού.

Ερώτηση του Κ. Βελόπουλου σχετικά με την αποκατάσταση των πληγέντων από τον "Ιανό" στην Καρδίτσα

O Βουλευτής και πρόεδρος του κόμματος Ελληνική Λύση, Κυριάκος Βελόπουλος με ερώτηση του προς τους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Εσωτερικών και Υποδομών και Μεταφορών θίγει τις ενέργειες αποκατάστασης των συνθηκών διαβίωσης των πολιτών στην πόλη της Καρδίτσας που επλήγησαν από τον «Ιανό»

Χαιρώνεια Λιβαδειάς: Νεκρός 45χρονος χειριστής βαμβακοσυλλεκτικής από ηλεκτροπληξία

Ένας χειριστής βαμβακοσυλλεκτικής μηχανής, 45 χρόνων, βρήκε τραγικό θάνατο σε αγροτική περιοχή στη Χαιρώνεια Λιβαδειάς όταν στην προσπάθειά του να αδειάσει το συγκομισμένο βαμβάκι σε πλατφόρμα, βρήκε σε ηλεκτροφόρα καλώδια υψηλής τάσης.

Επίσημο από τον ΟΠΕΚΕΠΕ: Πιστώνεται από το απόγευμα της Τετάρτης (21/10) η προκαταβολή (70%) για την Βασική Ενίσχυση

Σήμερα 20/10/2020 ολοκληρώθηκαν από τον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε., με βάση τον προγραμματισμό του και παρά τις αντίξοες συνθήκες που δημιουργήθηκαν τους τελευταίους μήνες λόγω της πανδημίας COVID-19, όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την έγκαιρη πληρωμή της προκαταβολής της βασικής ενίσχυσης έτους 2020.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ