.
.
.
.

Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020

Στην Καρδίτσα βρέθηκε αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Κατεργασίας Ξύλου

Αντιπροσωπεία της ομοσπονδίας μας αποτελούμενη από τον πρόεδρο, τον Γ. Γραμματέα και τον Γ΄ αντιπρόεδρο επισκέφτηκε την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου την πληγείσα από τις πλημμύρες πόλη της Καρδίτσας προκειμένου να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας για τις ανθρώπινες απώλειες και για τις καταστροφές σε υποδομές και περιουσίες.

Υπουργείο Εθνικής Αμύνης: Αυξάνεται ο αριθμός των σπουδαστών στις Στρατιωτικές Σχολές - Νέες προσλήψεις ΕΠ.ΟΠ. και Ο.Β.Α.

Εγκρίθηκε για το έτος 2021 η εισαγωγή 516 επιπλέον σπουδαστών στις Στρατιωτικές Σχολές, καθώς και η πρόσληψη 1.600 Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ.) και 1.000 Οπλιτών Βραχείας Ανακατατάξεως (Ο.Β.Α.).

Διάγγελμα Μητσοτάκη την Πέμπτη 22/10: Στο τραπέζι νέα μετρά μετά τα 865 νέα κρούσματα

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναμένεται αύριο Πέμπτη 22 Οκτωβρίου μετά την πρωϊνή σύσκεψη να ανακοινώσει ο ίδιος τα νέα μέτρα για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού.

Δύο τραυματίες σε σύγκρουση δυο αυτοκινήτων και ενός αγροτικού στο δρόμο Καρδίτσας - Τρικάλων (+Φώτο +Βίντεο)

Τροχαίο ατύχημα συνέβη γύρω στις 7 το σούρουπο σήμερα (Τετάρτη 21/10/2020), στον δρόμο Καρδίτσας – Τρικάλων λίγο πριν το Ριζοβούνι.

Κορονοϊός- 28η Οκτωβρίου: Πώς θα εορταστεί η επέτειος στα δημοτικά σχολεία

Χωρίς μαθητικές παρελάσεις, αλλά με εκδηλώσεις ανά τμήμα και παράδοση σημαίας στους σημαιοφόρους από τους διευθυντές, θα εορταστεί φέτος στα δημοτικά σχολεία η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Σε επίπεδο Αυξημένης Επιτήρησης (3) περνούν οι Π.Ε. Λάρισας, Θεσσαλονίκης, Σερρών και Βοιωτίας - Στο 4 η Π.Ε. Καστοριάς

Στο επίπεδο 3 Αυξημένης Επιτήρησης περνούν από την προσεχή Παρασκευή (23/10) οι Π.Ε. Λάρισας, Θεσσαλονίκης, Σερρών και Βοιωτίας όπως γνωστοποίησε σε έκτακτη συνένετυξη τύπου ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιάς το απόγευμα της Τετάρτης (21/10).

Συνάντηση του Δημάρχου Αργιθέας Ανδρέα Στεργίου με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Στεφανή

Την Τρίτη 20 Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Αργιθέας Ανδρέας Στεργίου πραγματοποίησε εθιμοτυπική συνάντηση με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδη Στεφανή, προκειμένου να τον ευχαριστήσει για την ειλικρινή του ισχυρή διάθεση να στηρίξει εμπράκτως την πληγείσα Αργιθέα από την πρώτη στιγμή της εμφάνισης των πρόσφατων ακραίων καιρικών φαινομένων.

Ε.Ο.Δ.Υ: 6 νέοι θάνατοι και 865 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (Τετάρτη 21/10) - Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 21 Οκτωβρίου από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ