.
.
.
.

Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020

Εννέα συλλήψεις στο Βελεστίνο για εκδήλωση με χορό, γλέντι και live video εν μέσω πανδημίας!

Συνελήφθησαν σήμερα Παρασκευή (20/11) το βράδυ στο Βελεστίνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρήγα Φεραίου, εννέα άτομα, κατηγορούμενα για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Διοικητήριο Καρδίτσας: 4.075 ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης παραμένει ημιτελές

Στις 25 Σεπτεμβρίου του 2009 υπεγράφη το σχέδιο σύμβασης για την κατασκευή του Διοικητηρίου Καρδίτσας με προθεσμία περαίωσης του έργου 920 ημερολογιακές ημέρες, ήτοι την  2 Απριλίου του 2012.

Παρασκευή (20/11): 2 νέες αποφάσεις για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 54 αποφάσεις μαζί με επιχειρήσεις

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Υπογράφονται 4 συμβάσεις ύψους 1 εκατ. ευρώ για εργασίες αποκατάστασης της κοίτης του ποταμού Πάμισου

Προχωρούν σε υπογραφή, από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος  λόγω θεομηνίας, οι συμβάσεις τεσσάρων έργων, συνολικού προϋπολογισμού 992.000 ευρώ,  για την αποκατάσταση  υποδομών  που καταστράφηκαν από τον μεσογειακό κυκλώνα Ιανός, στην ευρεία κοίτη του Πάμισου ποταμού.

Αγρίνιο: Θανατηφόρο τροχαίο για 39χρονο

Νεκρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου, σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του αυτοκινήτου που ανατράπηκε μετά από πρόσκρουση στην εθνικη οδό Αγρινίου, Θέρμου, στην Παραβόλα, πλησίον της διασταύρωσης για Προυσό.

Τ. Τσιαπλές: "Άμεση επίταξη των ιδιωτικών δομών υγείας με το προσωπικό τους"

Την άμεση επίταξη των ιδιωτικών δομών υγείας με το προσωπικό τους, πριν αρχίσει να πεθαίνει κόσμος στους διαδρόμους των «φρακαρισμένων» δημόσιων νοσοκομείων ζητά με δήλωσή του ο επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας" Τάσος Τσιαπλές.

Ανακοίνωση του Παραρτήματος Καρδίτσας του Συλλόγου Τοπογράφων Μηχανικών (Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ.) σχετικά με τις εξαγγελίες του Υπ/γού Περιβάλλοντος

Η κυβέρνηση παρότι τις τελευταίες ημέρες παρουσιάζεται ως θεματοφύλακας της δημόσιας υγείας, παίρνοντας πολύ σκληρά μέτρα, με την αντιδημοκρατική απαγόρευση των συναθροίσεων και την απαγόρευση των κινητοποιήσεων για το Πολυτεχνείο, ακριβώς για να επικρατήσει σιγή ασύρματου στην αντιλαϊκή της πολιτική,

7,5 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας για κλίνες COVID-19 και προσλήψεις στα νοσοκομεία της Θεσσαλίας

Την  ενίσχυση των Νοσοκομείων της Θεσσαλίας με επιπλέον 2,5 εκατομμύρια ευρώ για κλίνες COVID-19 στις ΜΕΘ και 5 εκατομμύρια ευρώ για  προσλήψεις  ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, μέσω του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020, γνωστοποίησε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ