.
.
.
.
.

Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020

Ν. Δούκας: Την επόμενη εβδομάδα αρχίζουν οι πληρωμές των αποζημιώσεων - Πιάνουν δουλειά οι Επιτροπές αξιολόγησης αιτήσεων για εξοπλισμό και έγγειο κεφάλαιο στο Ν. Καρδίτσας!

Ολοκληρώνονται άμεσα οι διαδικασίες σύστασης των πέντε Επιτροπών που θα λειτουργήσουν στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας για την εξατομικευμένη αποτίμηση των απωλειών εξοπλισμού και έγγειου κεφαλαίου που υπέστησαν οι αγρότες από το μεσογειακό κυκλώνα «Ιανό».

Ένας Χρόνος Λειτουργίας του Παιδοψυχιατρικού Τμήματος της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» στην Καρδίτσα

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από την έναρξη λειτουργίας του Παιδοψυχιατρικού Τμήματος της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Καρδίτσας του φιλανθρωπικού οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ στην πόλη μας. 

Δευτέρα (30/11): 2 νέες αποφάσεις για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 67 αποφάσεις

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Βόλος: Ολοκληρώθηκε επιχείρηση για χειροβομβίδα που βρέθηκε σε απορριμματοφόρο

Oλοκληρώθηκε περίπου στις 7 το απόγευμα της Δευτέρας 30 Νοεμβρίου η επιχείρηση που είχε στηθεί για χειροβομβίδα που βρέθηκε σε απορριμματοφόρο ανακύκλωσης του Δήμου Βόλου.

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου: 16 νέα κρούσματα COVID-19 στην Π.Ε. Καρδίτσας και άλλα 100 στην υπόλοιπη Θεσσαλία

Ανακοινώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (30/11) από το Ε.Ο.Δ.Υ. η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων του τελευταίου 24ωρου για τα 1.044 κρούσματα που ανακοινώθηκαν νωρίτερα.

Εγκρίθηκε η προκήρυξη του έργου εκσυγχρονισμού της γραμμής Θεσσαλονίκης - Ειδομένη

Συνεχίζονται οι ενέργειες για την ολοκλήρωση έργων κομβικής σημασίας για την αναβάθμιση του σιδηρόδρομου της χώρας, με την ΕΡΓΟΣΕ να προχωρά άμεσα τις διαδικασίες δημοπράτησής τους.

Παραμένει στις περισσότερο επιδημιολογικά επιβαρυμένες περιοχές η Π.Ε. Καρδίτσας

Στις πιο επιβαρυμένες επιδημιολογικά περιοχές της χώρας αναφέρθηκε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για τον κορονοϊό το απόγευμα της Δευτέρας (30/11).

Δήλωση Κ. Τσιάρα για τη σύσταση επιχειρησιακής ομάδας της Ο.Π.Κ.Ε. που θα περιπολεί στο Δήμο Σοφάδων

Σχετικά με την σύσταση επιχειρησιακής ομάδας 30 επίλεκτων αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. που θα δραστηριοποιείται στο Δήμο Σοφάδων ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής Καρδίτσας της ΝΔ Κώστας Τσιάρας ανέφερε τα εξής:

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ