.
.
.
.
.

Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020

Πέμπτη (10/12): 4 νέες αποφάσεις για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 99 αποφάσεις

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου: 35 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε. Καρδίτσας και άλλα 131 στην υπόλοιπη Θεσσαλία

Ανακοινώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (10/12) από το Ε.Ο.Δ.Υ. η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων του τελευταίου 24ωρου για τα 1.534 κρούσματα κορονοϊού που ανακοινώθηκαν νωρίτερα.

Δημοτική Αρχή Καρδίτσας για αποζημιώσεις από "Ιανο": Έρχονται πληρωμές για αποζημίωση αποθηκευτικών και βοηθητικών χώρων

Εντός των ημερών να υπογραφεί από το Γενικό λογιστήριο του Κράτους η απόφαση που αφορά στην αποζημίωση αποθηκευτικών και βοηθητικών χώρων, τονίζεται από τη Δημοτική Αρχή Καρδίτσας.

Lockdown: Ανοίγουν μόνο κομμωτήρια και μικρά βιβλιοπωλεία - Τι εισηγείται η Επιτροπή

Μετά από αρκετή ώρα σύσκεψης, η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων φαίνεται να κατέληξε στην εισήγηση να μην ανοίξουν τα καταστήματα για υποδοχή πελατών πριν από το τέλος της εορταστικής περιόδου, παρά μόνο κομμωτήρια και μικρά βιβλιοπωλεία.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ