.
.

Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2020

Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας: "Να μην προχωρήσει η τουριστική επένδυση στις Νηές Μαγνησίας"

Η Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας, εκφράζει την αντίθεσή της στην τεράστια τουριστική επένδυση που προωθεί η Golfin Development στις Νηές Σούρπης του Νομού Μαγνησίας, σε χαρακτηρισμένη δασική έκταση, που απεμπόλησε το ελληνικό δημόσιο υπέρ της Μητρόπολης Δημητριάδας.

Γιώργος Τσιτσιμπής: "Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση και Ειδική Αγωγή"

Τώρα που πέρασε η επέτειος των ΑμεΑ (3 Δεκεμβρίου), η γιορτή της μιας μέρας, ας ασχοληθούμε με την ουσία της, μιας και οι επέτειοι καταντήσανε το άλλοθι της αδιαφορίας. Διατυπώνεται η συμπαράσταση ανήμερα της επετείου και σχεδόν ξεχνιέται όλο το άλλο διάστημα.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ για τις πληρωμές που είναι σε εξέλιξη

Με ανακοίνωσή του ο ΟΠΕΚΕΠΕ ενημερώνει ότι σήμερα (Παρασκευή 18/12) ολοκληρώθηκε ο έλεγχος ορθότητας του υπολογισμού πληρωμής της εκκαθάρισης καθεστώτος Βασικής Ενίσχυσης, Ενίσχυσης για Γεωργικές Πρακτικές επωφελείς για το κλίμα και το περιβάλλον (πρασίνισμα) και καθεστώτος Νέων Γεωργών έτους 2020.

Καταφύγιο στο υπεραστικό ΚΤΕΛ έχει βρει άστεγος συμπολίτης

Την παρουσία ενός αστέγου συμπολίτη, στις εγκαταστάσεις του υπεραστικού ΚΤΕΛ, για την οποία ενημέρωσαν αναγνώστες την ηλεκτρονική μας εφημερίδα, προκειμένου να βοηθηθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες, επιβεβαίωσε το KarditsaLive.Net.

Παρασκευή (18/12): 3 νέες αποφάσεις για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 120 αποφάσεις

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Δήμος Παλαμά: Άλλοι 10 δικαιούχοι για το επίδομα κατασκευαστικών εργασιών - αντικατάστασης οικοσκευής από τον "Ιανό"

Την πρώτη απόφαση για την χορήγηση του επιδόματος για την αντιμετώπιση απλών κατασκευαστικών εργασιών ή / και αντικατάστασης οικοσκευής λόγω των έκτακτων αναγκών, που προέκυψαν από τις πλημμύρες στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου 2020 υπέγραψε την Τετάρτη (9/12) ο Δήμαρχος Παλαμά Γ. Σακελλαρίου.

Μαγιορκίνης: Δημιουργείται πλατφόρμα συμμετοχής των πολιτών στα γρήγορα τεστ

Στην πλατφόρμα testing.gov.gr οι πολίτες από τη Δευτέρα 28/12 το βράδυ, θα μπορούν να δηλώσουν την πρόθεσή τους υποβληθούν σε δωρεάν τεστ αντιγόνου, μέσω ενός νέου μηχανισμού διενέργειας τυχαίων τεστ για την παρακολούθηση της διασποράς στον πληθυσμό, που ενεργοποιεί η κυβέρνηση.

Ε.Ο.Δ.Υ. (18/12): 96 νέοι θάνατοι και 916 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 18 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ