.
.
.
.

Σάββατο, 01 Φεβρουαρίου 2020

Έμβλημα του 19ου αιώνα θέλει να κατοχυρώσει ο Δήμος Αργιθέας

Ένα έμβλημα που περιγράφηκε για πρώτη φορά πριν 137 χρόνια σκοπεύει να κατοχυρώσει ο Δήμος Αργιθέας μετά την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στη συνεδρίαση της Παρασκευής 31 Ιανουαρίου.

Α1 ΕΠΣΚ: Με ανατροπή το Μουζάκι - Επιστροφή στις νίκες για την Αργιθέα

Δεν άλλαξε κάτι στην πρώτη τετράδα της κορυφής στο πρωτάθλημα αφού το Μουζάκι νίκη με ανατροπή τον Ερμή, Αργιθέα και Διγενής επικράτησαν του Καρποχωρίου και της Μαγούλας αντίστοιχα ενώ η ΑΕΛ πήρε το τρίποντο χωρίς να αγωνιστεί.

Α΄ΕΠΣΚ: "Γκέλαρε" στη Ματαράγκα η Αναγέννηση - Πέρασε πρώτος ο Απόλλωνας

Πρώτη βραθμολογική απώλεια για την Αναγέννηση μετά από πολύ καιρό στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΚ καθώς δεν μπόρεσε να περάσει από την Ματαράγκα μένοντας στο 1-1 και έτσι ο Απόλλων που νίκησε εύκολα το Δασοχώρι πέρασε πρώτος στο βαθμολογικό πίνακα.

Διπλασιάζει την επιχορήγηση για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και Φαρμακείο του Δήμου Τρικκαίων

Το διπλασιασμό του ποσού της επιχορήγησης των Κοινωνικών Δομών στου Δήμου Τρικκαίων από τα 243.360 ευρώ στα 512.460 ευρώ αποφάσισε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός.

Brexit: Υπεστάλη η σημαία της Βρετανίας από το κτίριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

Λίγες ώρες πριν η Βρετανία πάψει, οριστικά, να είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ενωσης, υπεστάλησαν ή απομακρύνθηκαν οι σημαίες της από το Ευρωκοινοβούλιο και τις αίθουσες των κτιρίων.

Πλήθος αγροτών στο παναγροτικό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη (+Βίντεο)

Έξω από την πύλη Εμπορίου της ΔΕΘ συγκεντρώθηκαν από τις 12 το μεσημέρι αγρότες από διάφορους συλλόγους της Βόρειας Ελλάδας, της Θεσσαλίας και εκπρόσωποι αγροτοσυνδικαλιστών από άλλες περιφέρειες, για το σημερινό παναγροτικό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της 28ης Agrotica.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ