.
.
.
.

Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020

Διαθέσιμη στο κοινό η νέα ταινία του νεαρού σκηνοθέτη Βάιου Τσιμητρά με τίτλο "Μαζί για πάντα"

Διαθέσιμη σε όλους τους θεατές είναι από σήμερα Πέμπτη (13/2) η νέα ταινία μεσαίου μήκους του νεαρού Καρδιτσιώτη κινηματογραφιστή Βάιου Τσιμητράς με τίτλο "Μαζί για πάντα".

Και πάλι προσφυγή από την «Εξόρμηση» και λοιπούς κατοίκους της Οξυάς για το μικρό υδροηλεκτρικό «Μελίσσι»

Αυτή τη φορά στρέφονται κατά της με αριθμό 18/2020 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Μουζακίου, που εκδόθηκε κάτω από τις σφοδρότατες αντιδράσεις τους και με την οποία παραχωρούνται στην ενδιαφερόμενη εταιρία δικαιώματα διέλευσης και λοιπών εργασιών για την κατασκευή του έργου, επί του δημοτικού και κοινόχρηστου δρόμου Μουζάκι – Νησιά – Αγία Τριάδα.

Συντονιστής Επιτροπής Διαλόγου του ΚΙΝ.ΑΛ. για τη Θεσσαλία ανέλαβε ο Φώτης Αλεξάκος

Συντονιστής της Επιτροπής Διαλόγου του Κινήματος Αλλαγής στη Θεσσαλία ανέλαβε ο πρώην Δήμαρχος Καρδίτσας Φ. Αλεξάκος όπως γνωστοποίησε το ΚΙΝΑΛ και ενόψει της Συνδιάσκεψης του Κινήματος Αλλαγής που θα πραγματοποιηθεί στις 14 και 15 Μαρτίου στην Αθήνα.

Χρ. Κουτσόπουλος: Η πρόληψη υγείας στα σχολεία δεν πρέπει να μένει στη θεωρία (+Φώτο +Βίντεο)

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ήταν η εκδήλωση με θέμα «Πρόληψη Υγείας στα Σχολεία», που οργάνωσε το απόγευμα της Πέμπτης (13/2) η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών στο Παυσίλυπο.

Καρδίτσα: 1.200 παιδιά εξετάστηκαν το φετινό χειμώνα στην Παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου (+Βίντεο)

Έφθασαν τα 1.200 τα παιδιά που εξετάστηκαν το φετινό χειμώνα, ή αν προτιμάτε από την περίοδο που άρχισε η εποχική γρίπη, στο νοσοκομείο Καρδίτσας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ