.
.
.
.

Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020

Εκδήλωση αφιερωμένη στη Γυναίκα - Καραγκούνα πραγματοποίησε ο Σύλλογος Γυναικών Παλαμά

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ο Σύλλογος Γυναικών Παλαμά, αφιέρωσε την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Μαρτίου στο Κέντρο Πολλαπλών Χρήσεων, στη Γυναίκα-Καραγκούνα.

Μειωμένη κατά 20% η κίνηση στα καταστήματα εστίασης και αναψυχής στην Καρδίτσα

Οι επιπτώσεις από την εξάπλωση του κορονοϊού, ασχέτως αν μέχρι στιγμής στην Καρδίτσα δεν έχουμε κρούσματα, είναι φανερές σε όλες σχεδόν τις πτυχές της οικονομικής ζωής, συμπεριλαμβανομένου και του τομέα εστίασης και αναψυχής.

Μήνυμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη προς τους πολίτες για τον κορονοϊό

«Συμπολίτες μου,

Ο κόσμος όλος αντιμετωπίζει, πλέον, μια πρωτοφανή κρίση δημόσιας υγείας. Η χώρα μας, μέχρι σήμερα, δεν χτυπήθηκε όσο άλλες. Όμως, ας μην έχουμε αυταπάτες: Τα δυσκολότερα είναι ακόμα μπροστά μας.

Ανακοίνωση της ΕΠΣΚ για τους αγώνες κεκλεισμένων των θυρών

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Καρδίτσας ανακοινώνει οδηγίες αναφορικά με την διεξαγωγή των αγώνων της 14-15/3/2020  των πρωταθλημάτων Α΄-Α1΄-Β΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, που είναι οι εξής:

"Οι πλατφόρμες σύγχρονης και ασύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ως εργαλείο για τη ψηφιακή εκπαίδευση και την συνέχιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας σε καιρούς κρίσης"

Τα σχολεία έκλεισαν, τα φροντιστήρια επίσης, τα παιδιά θα βρεθούν ξαφνικά εν μέσω σχολικής χρονιά 14 ημέρες (μπορεί και περισσότερο) μακριά από το σχολείο και τα μαθημάτα τους, και συγχρόνως πιο κοντά στις καφετέριες και τις οθόνες.

Ανακοινώθηκαν οι τακτικές κρίσεις Υποστρατήγων, Ταξιάρχων και Συνταγματαρχών Όπλων έτους 2020

Κυρώνονται, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 17 του N.2439/1996 οι παρακάτω πίνακες τακτικών κρίσεων Υποστρατήγων Όπλων έτους 2020-2021 που συντάχθηκαν από το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο με την υπ' αριθμό 88/Σ.4/2020 απόφασή του:

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ