.
.
.
.
.

Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2020

Τ.Ε.Φ.Α.Α. Τρικάλων: Απολυμάνθηκαν οι χώροι του Τμήματος - Κανείς δεν έχει συμπτώματα, ούτε νοσεί

Με νέα ανακοίνωση - ενημέρωση που εξέδωσε το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας γνωστοποιεί ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία απολύμανσης των χώρων του Τμήματος από ειδικό συνεργείο.

Οι "Ρομά χωρίς Σύνορα" δίνουν οδηγίες στους Τσιγγάνους στη Ρομανί Τσιπ για τη μείωση της εξάπλωσης του κορονοιού

Πρόκειται για μετάφραση στη Τσιγγάνικη γλώσσα των οδηγιών που εξέδωσε το υπουργείο υγείας για τη μείωση της εξάπλωσης του κορονοιού στη χώρα μας.

Ποιοί χώροι και καταστήματα κλείνουν λόγω κορονοϊού από Σάββατο (14/3) και ποια μένουν ανοικτά

Μετά από ομόφωνη εισήγηση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας για τον νέο κορονοϊό, αποφασίστηκε η αναστολή της λειτουργίας για 14 μέρες ξεκινώντας από αύριο Σάββατο 14 Μαρτίου, των παρακάτω:

Ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας για τα μέτρα για τον κορονοϊό

Το γεγονός ότι μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο ο αριθμός των κρουσμάτων αυξήθηκε στα 190 από τα 117 που ήταν χθες οδήγησε την ειδική επιτροπή των λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας στην απόφαση να ληφθούν επιπλέον μέτρα που αφορoύν το κλείσιμο επιχειρήσεων όπου συγκεντρώνονται μεγάλες ομάδες πολιτών.

Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. ν. Καρδίτσας: Τα αποτελέσματα των εκλογών του συλλόγου

Την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας, ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία στον Σύλλογο Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Καρδίτσας για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής, και αντιπροσώπων για το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Ν. Καρδίτσας.

Δήμος Καρδίτσας: "Λουκέτο" σε λαϊκές αγορές, παιδικές χαρές, μουσεία, πινακοθήκη και γήπεδα τένις

Με νεότερη (απογευματινή) ανακοίνωση η Δημοτική Αρχή Καρδίτσας επισημαίνει  ότι αποφασίστηκε η επέκταση μέτρων που εντάσσονται στην προσπάθεια εξάπλωσης της επιδημίας του κορονοϊού.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ