.
.
.
.
.

Σάββατο, 14 Μαρτίου 2020

Καιρός ν. Καρδίτσας: Επιδείνωση του καιρού με πτώση θερμοκρασίας, βροχές και χιόνια στα ορεινά

Μετά από δύο συνεχόμενες ημέρες όπου η θερμοκρασία έφθασε ή και ξεπέρασε οριακά στην Καρδίτσα τους 25 βαθμούς Κελσίου από αύριο Κυριακή (15/3) αναμένεται επιδείνωση με βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά για το επόμενο 24ωρο σύμφωνα με τα προγνωστικά μοντέλα.

Δήμος Αργιθέας: Προληπτικά μέτρα για τον κορονοϊό

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τη Λοίμωξη του COVID-19, ο Δήμος Αργιθέας, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του ιού, παρακαλεί τους δημότες να μειώσουν στο ελάχιστο την προσέλευση τους στις υπηρεσίες του Δήμου για τις επόμενες ημέρες και να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως αναγκαίες.

Τσιόδρας: 38 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα

Σε 38 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορονοϊού που εντοπίστηκαν στην Ελλάδα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των επιβεβαιωμένων περιστατικών στα 228, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας και λοιμωξιολόγος, Σωτήρης Τσιόδρας.

Συλλήψεις σε Παλαμά, Τρίκαλα, Λάρισα και Βόλο για παράβαση των μέτρων κατά του κορονοϊού

Συνελήφθησαν, χθες 13 και σήμερα 14 Μαρτίου σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλίας, έξι άτομα, κατηγορούμενα για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού.

Διευκρινίσεις του Υπουργείου Υγείας για την πρόσληψη επικουρικών ιατρών στα νοσοκομεία και τα Κ.Υ.

Σχετικά με τις προσλήψεις επικουρικών ιατρών, διαφόρων ειδικοτήτων, στα Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας όλης της χώρας, από το Υπουργείο Υγείας διευκρινίζεται ότι:

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ