.
.
.
.
.

Τρίτη, 17 Μαρτίου 2020

Κοινή ανακοίνωση των επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στους δήμους της Π.Ε. Καρδίτσας για τον κορονοϊό

Η ‘’πανδημία’’ του κορωνοϊού στη χώρα μας, με βάση τις εκτιμήσεις των ειδικών επιστημόνων, απαιτεί πλέον τη λήψη άμεσων και δραστικών μέτρων από την μεριά της πολιτείας και σε κάθε περίπτωση επιβάλλει την υλοποίηση χωρίς άλλη καθυστέρηση των μέτρων που εξαγγέλθηκαν για τον περιορισμό της διάδοσης του ιού.

ΟΑΕΔ: Αυτόματη ανανέωση όλων των δελτίων ανεργίας που λήγουν από 18/3 έως 5/4

Μένουμε σπίτι! Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού και τη δραστική μείωση του συγχρωτισμού και συνωστισμού, η Διοίκηση του ΟΑΕΔ αποφάσισε την αυτόματη ανανέωση όλων των δελτίων ανεργίας που λήγουν στο χρονικό διάστημα από 18 Μαρτίου έως και 5 Απριλίου 2020, μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος του Οργανισμού.

Τ.Ε. Καρδίτσας ΚΚΕ: "Άμεσα, επείγοντα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας στην περιοχή μας"

Για την προστασία της δημόσιας υγείας των κατοίκων της πόλης αλλά και της υπαίθρου του νομού μας -που κατοικείται κύρια από ευπαθείς ομάδες (ηλικιακά)- 

Εργασίες απολύμανσης σε δημοτικά κτίρια του Δήμου Αργιθέας την Τετάρτη (18/3)

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων αντιμετώπισης του κορωνοϊού και με πρωτοβουλία τόσο της Δημοτικής Αρχής όσο και της Σχολικής Επιτροπής, θα πραγματοποιηθεί απολύμανση αύριο, Τετάρτη 18/3/2020, όλων των κτιρίων του Δήμου που βρίσκονται σε λειτουργία καθώς και των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Συνεχίζεται ο μαζικός θάνατος λόγω κορονοϊού στην Ιταλία! - Τριψήφιος αριθμός και για την Ισπανία

Για 3η συνεχόμενη ημέρα η Ιταλία συνεχίζει να έχει πάνω από 340 νεκρούς (368 και 349 αντίστοιχα τις δύο προηγούμενες ημέρες) που έχουν νοσήσει από τον κορονοϊό.

Υπενθύμιση του Δήμου Καρδίτσας: Κλειστές οι λαϊκές αγορές έως και 22 Μαρτίου

Εν μέσω της πρωτόγνωρης κατάστασης που αντιμετωπίζει η χώρα μας με την πανδημία του COVID 19 υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Καρδίτσας αποφάσισε να μην πραγματοποιηθούν μέχρι 22 Μαρτίου όλες οι  λαϊκές αγορές στα όρια ευθύνης του.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ