.
.

Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020

Κορονοϊός: Ο Καρδιτσιώτης Μητροπολίτης Κυθήρων Σεραφείμ αγνόησε την απαγόρευση (+Βίντεο)

Με ανοικτές πόρτες τέλεσε τη λειτουργία των Χαιρετισμών την Παρασκευή ο Μητροπολίτης Κυθήρων, Σεραφείμ παρά την κυβερνητική απόφαση για τις εκκλησίες, προκειμένου να περιοριστεί - όσο εφικτό είναι αυτό - η εξάπλωση του κορονοϊού ειδικά σε ευπαθείς ομάδες και ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας.

Έκθεση του Ε.Ο.Δ.Υ. για την επιδημιολογική επιτήρηση της λοίμωξης του Covid-19 στην Ελλάδα (20/3)

Την πρώτη αναλυτική έκθεση όπου παρουσιάζονται τα ευρήματα από την επιδημιολογική επιτήρηση της λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό (COVID-19) στην Ελλάδα, μέχρι τις 20 Μαρτίου 2020 και ώρα 15:00 έδωσε στη δημοσιότητα ο Ε.Ο.Δ.Υ.

Θάνος Σκάρλος προς ετεροδημότες: Μείνετε σπίτια σας, μην εγκληματείτε κατά των γονιών σας

Δραματική έκκληση να παραμείνουν οι ετεροδημότες στον τόπο διαμονής τους και να μην ταξιδεύσουν στην επαρχία, έκανε με δήλωσή του ο δήμαρχος Σοφάδων και επικεφαλής της ΠΕΔ στην Καρδίτσα κ. Θάνος Σκάρλος.

Στέφανος Κούτρας: "21η Μαρτίου: Ημέρα Πανθεσσαλικού Εορτασμού"

Ξεχωριστής ιστορικής σημασίας είναι το Προεδρικό διάταγμα που καθορίζει την 21η Μαρτίου ως δημόσια εορτή τοπικής σημασίας για τη Θεσσαλία. Τιμούμε σήμερα τους Αγωνιστές της τελευταίας μάχης Ματαράγκας-Πετρομαγούλας Κιερίου Καρδίτσας.

Δήμος Σοφάδων: Κλειστή εκτάκτως η λαϊκή αγορά το Σάββατο 21 Μαρτίου

Το έκτακτο κλείσιμο των λαϊκών αγορών το Σάββατο και ειδικά μέτρα λειτουργίας από Δευτέρα για τον περιορισμό της διασποράς κορονοϊού ανακοίνωσε, στην ενημέρωσή του ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ