.
.
.
.
.

Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020

Μήνυμα της Ασημίνας Σκόνδρα για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Αγαπητές συμπολίτισσες, αγαπητοί συμπολίτες

Ανήμερα του Ευαγγελισμού, το χαρμόσυνο μήνυμα της Θείας ενσάρκωσης. Ο ξεσηκωμός των σκλαβωμένων Ελλήνων του 1821, η κορυφαία στιγμή του έθνους, που ακτινοβολεί παγκοσμίως.

Μήνυμα του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Ν. Καραγιάννη για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Αγαπητοί συμπολίτες

Η Εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821, της Εθνικής παλιγγενεσίας και της λαμπρής γιορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, ήταν και είναι πάντα ημέρα μνήμης, τιμής και δόξας για ολόκληρο το έθνος μας. Γιορτή της Πατρίδας αλλά και της θρησκείας μας.

Μήνυμα του Δημάρχου Σοφάδων Θάνου Σκάρλου για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Η επέτειος της 25ης Μαρτίου του 1821 και του εορτασμού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, αποτελεί μια από τις κορυφαίες στιγμές του Ελληνισμού,ημέρα εθνικής μνήμης, υπερηφάνειας για την απελευθέρωση του Ελληνικού λαού από την οθωμανική κυριαρχία.

Μήνυμα της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου

Αγαπητοί μου συμπατριώτες,

Η 25η Μαρτίου είναι μέρα ανεξίτηλα χαραγμένη στη συλλογική μας μνήμη. Με την επανάσταση του 1821 ενάντια στον οθωμανικό δεσποτισμό, ο λαός μας διεκδίκησε και κέρδισε οριστικά το δικαίωμα να ορίζει ο ίδιος τη μοίρα του.

Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων: "Άμεσα μέτρα στήριξης αγροτών και κτηνοτρόφων"

Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι για μια ακόμη φορά εξαιρούνται από τα μέτρα στήριξης που ανακοίνωσε η κυβέρνηση λόγω του κορονοιού. Οι εξαγγελίες για να πληρωθεί 2 μήνες αργότερα η εισφορά του ΕΦΚΑ για τον Φεβρουάριο ή η παράταση του ΟΣΔΕ που ούτως ή άλλως κάθε χρόνο γίνεται αποτελούν «χάντρες και καθρεφτάκια για τους ιθαγενείς».

Ξανά την ανηφόρα η Ιταλία: 743 νεκροί την Τρίτη (24/3) - 489 στην Ισπανία

Μετά από δύο ημέρες όπου σημειώθηκε πτώση στους ημερήσιους θανάτους η Ιταλία τράβηξε ξανά "ανηφορικά" φθάνοντας στους 743 σήμερα Τρίτη (24/3) έναντι 602 χθες και συνολικά τους 6.820 θανάτους.

Το μήνυμα του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστού για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Η επέτειος της 25ης Μαρτίου φέτος  βρίσκει την Ελλάδα και την ανθρωπότητα αντιμέτωπη με μια  παγκόσμια κρίση, ίσως τη μεγαλύτερη της γενιάς μας, που απειλεί  όλα όσα θεωρούσαμε δεδομένα μέχρι σήμερα, τον τρόπο ζωής μας,  την ίδια μας την ύπαρξη.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ