.
.
.
.
.

Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020

Αστέρης Χαλάτσης: "Άμεση επίταξη"

Μαζί με την ραγδαία εξάπλωση της επιδημίας και την πρωτόγνωρη καθημερινότητα που όλοι βιώνουμε, αποκαλύπτονται και οι τεράστιες ελλείψεις στα δημόσια νοσοκομεία και την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας. Προβλήματα που σχετίζονται με την πολιτική της εμπορευματοποίησης και της υποχρηματοδότησης της Υγείας  που ακλούθησαν οι κυβερνήσεις σημερινή και προηγούμενες.

Ξεκινούν τη Δευτέρα 30 Μαρτίου οι αιτήσεις των υποψηφίων για τις πανελλαδικές εξετάσεις

Από Δευτέρα 30 Μαρτίου έως και Πέμπτη 9 Απριλίου 2020 θα πραγματοποιούνται οι αιτήσεις των υποψηφίων για συμμετοχή στις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2020 των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Σωτ. Τσιόδρας: Ένας θάνατος και 74 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (27/3)

1 θάνατο και 74 νέα κρούσματα κορονοϊού φθάνοντας συνολικά τα 966 γνωστοποίησε ο Καθηγητής Λοιμωξιολογίας εκπρόσωπος του Υπ. Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας το απόγευμα της Παρασκευής 27 Μαρτίου.

Πρόταση Κ. Αγοραστού για ενεργοποίηση των πόρων του νέου ΕΣΠΑ 2021-2027

Πρόταση «από το μέλλον», για να αντιμετωπιστεί  τόσο η πρωτοφανής κρίση του κορωνοιού όσο και η δύσκολη επόμενη μέρα στην οικονομία, καταθέτει  ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ζητώντας την ενεργοποίηση των πόρων του νέου ΕΣΠΑ 2021-2027, σήμερα.

Επιστολή Φ. Στάθη σε Υπ.Α.Α.Τ. για μέτρα υπέρ των κτηνοτρόφων που πλήττονται από την πανδημία

Παρέμβαση για να ληφθούν μέτρα και υπέρ των κτηνοτρόφων που πλήττονται από την πανδημία του κορονοϊού απέστειλε στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Μάκη Βορίδη ο Δήμαρχος Μουζακίου Φ. Στάθης.

ΟΠΕΚΑ: Πιστώνεται την Τρίτη (31/3) η α' δόση για το 2020 του επιδόματος τέκνων

Με ανακοίνωσή της η Διοίκηση του ΟΠΕΚΑ ενημερώνει ότι από σήμερα 27 Μαρτίου 2020 και ώρα 1.00 μ.μ., άνοιξε εκ νέου η ηλεκτρονική πλατφόρμα αίτησης Α21 για την υποβολή αίτησης για το Επίδομα Παιδιού έτους 2020.

Παρατείνεται η αναστολή λειτουργίας των Δικαστηρίων έως και 10 Απριλίου

Την παράταση της αναστολής των δικαστικών εργασιών έως τις 10 Απριλίου 2020 αποφάσισαν, σήμερα (Παρασκευή 27/3), ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας, ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Κορονοϊός: 80.000 ευρώ στους Δήμους Καρδίτσας και Σοφάδων από το ΥΠ.ΕΣ. για τους οικισμούς των Ρομά

Με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου κατανέμεται, από τον λογαριασμό του Υπουργείου Εσωτερικών συνολικό ποσό 2.255.000,00 ευρώ σε Δήμους της χώρας,

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ