.
.
.
.
.

Σάββατο, 28 Μαρτίου 2020

Ομόφωνα πέρασαν τα θέματα στην πρώτη δια περιφοράς συνεδρίαση του Δ.Σ. Αργιθέας

Ολοκληρώθηκε και τυπικά την Παρασκευή το βράδυ (27/3) η πρώτη δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αργιθέας, στο πλαίσιο των μέτρων που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της πανδημίας του κορονοϊού.

Σωτ. Τσιόδρας: 4 θάνατοι και 95 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (28/3)

4 θάνατοι και 95 νέα κρούσματα κορονοϊού φθάνοντας συνολικά τα 1061 γνωστοποίησε ο Καθηγητής Λοιμωξιολογίας εκπρόσωπος του Υπ. Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας το απόγευμα του Σαββάτου 28 Μαρτίου.

Αττική: 36χρονος αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έβαλε τέλος στη ζωή του

Νεκρός βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (28/3) μέσα στο σπίτι του αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες έβαλε τέλος στη ζωή του με το υπηρεσιακό του όπλο.

Δημ. Παπακώστας: "Η απαξίωση του Δικηγορικού λειτουργήματος πλήγμα για το Κράτος Δικαίου!"

Με τη δήλωση του ο πρόεδρος ΔΣΑ & ολομέλειας δικηγορικών συλλόγων Ελλαδας Δημήτρης Βερβεσός υπερασπίστηκε την τιμή ολόκληρου του νομικού κόσμου, την διαχρονική προσφορά στη λειτουργία του κράτους δικαίου.

Μουζάκι: Με ανταλλαγή ακινήτων θα βρεθεί ο χώρος για το σταθμό Αποσυμπίεσης και Διανομής φυσικού αερίου

Στην περιοχή «Λάκκες» της κτηματικής περιφέρειας Μουζακίου και εκτός των ορίων της πόλης του Μουζακίου θα κατασκευαστεί όπως όλα δείχνουν ο σταθμός Αποσυμπίεσης και Διανομής φυσικού αερίου.

Παρατείνεται η καραντίνα στα δύο χωριά του Δήμου Βόιου της Π.Ε. Κοζάνης

Την παράταση κήρυξης σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας για λόγους Δημόσιας Υγείας των ορεινών χωριών Δαμασκηνιά και Δραγασιά του Δήμου Βόιου της Π.Ε. Κοζάνης αποφάσισε με σημερινή (28/3) του απόφαση ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Β. Παπαγεωργίου.

"H 28η Μαρτίου ως Πανελλήνια – Πανευρωπαϊκή & Παγκόσμια Ημέρα Δράσης Πετρογέφυρων!!!"

Τη σημερινή ημέρα μνήμης και δράσης για τα Πετρογέφυρα, ως Μέλη της Διαπεριφερειακής – Διανομαρχιακής Επιτροπής Καρδίτσας-Άρτας ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΘΡΥΛΙΚΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΟΥ ΑΧΕΛΩΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ( Αντώνης Κοσσυβάκης & Χρήστος Καπερώνης από Άρτα – Κώστας Γραμμένος & Μενέλαος Παπαδημητρίου από Καρδίτσα)

Ξεκινά από την Δευτέρα (30/3) η εκπαιδευτική τηλεόραση για μαθητές Δημοτικού Σχολείου

Στη «μάχη» για την εξ αποστάσεως διδασκαλία μπαίνει και η εκπαιδευτική τηλεόραση από την ερχόμενη Δευτέρα 30 Μαρτίου, με τη δημιουργία ειδικής τηλεοπτικής ζώνης στην ΕΡΤ.

Με ιδιαίτερη προσοχή και λαμβάνοντας ειδικά μέτρα προφύλαξης η διαχείριση των οικιακών απορριμμάτων

«Οι μέρες της πανδημίας του κορoνοϊού έχουν αλλάξει την καθημερινότητά μας. Τα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί απαιτούν να προσέχουμε όλοι μας για την αντιμετώπιση θεμάτων που εγκυμονούν κινδύνους τόσο για εμάς  όσο και για την δημόσια υγεία.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ