.
.
.
.
.

Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020

Κορονοϊός: Σε λειτουργία η ηλεκτρονική πλατφόρμα του "Εργάνη" για τους εργαζόμενους

Σε λειτουργία είναι η ηλεκτρονική πλατφόρμα supportemployees.yeka.gr για τους εργαζόμενους, η οποία βρίσκεται στον ιστότοπο της Γενικής Γραμματείας Εργασίας του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Αγωνιούν οι κτηνοτρόφοι της Δυτ. Θεσσαλίας για τη ζήτηση και την τιμή των αμνοεριφίων

Σε καθεστώς αγωνίας για το αν θα κινηθεί η αγορά των αμνοεριφίων βρίσκονται οι κτηνοτρόφοι της Καρδίτσας, της Δυτικής Θεσσαλίας και της χώρας γενικότερα ενόψει του Πάσχα.

Ψήφισμα του Δ.Σ. Παλαμά για την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας για την αντιμετώπιση του κορονοϊού

Σε κατά πλειοψηφία έκδοση ψηφίσματος (μειοψήφισε ο κ. Νασιούλης) μετά από πρόταση που κατέθεσαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Ελάσσονος μειοψηφίας κ.κ. Α. Πολυγένης και Β. Μητράκος στην δια περιφοράς συνεδρίαση της Παρασκευής 27 Μαρτίου σχετικά με την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας προκειμένου να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά όσους προσβάλλονται από τον κορονοϊό.

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας (1-3/4) σε τμήμα της οδού Γουλιανού

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από την Τετάρτη 1 έως και την Παρασκευή 3 Απριλίου 2020 και ώρες 07:30΄- 15:30΄ λόγω εκτέλεσης εργασιών φυσικού αερίου σε οδό στον Παλαμά.

"Ομάδα κρούσης" συγκροτούν οι φορείς της Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση των συνεπειών του κορονοϊού

Ομάδα κρούσης συγκροτούν οι φορείς της Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση των συνεπειών του κορονοιού στην τοπική  οικονομία,  την κοινωνία και την υγεία.

Χαρδαλιάς: 14ήμερη καραντίνα στη Δ.Ε. Μεσοποταμίας και επιπλέον μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας σε 5 δήμους της Ξάνθης και της Καστοριάς

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς στην καθιερωμένη ημερήσια ενημέρωση της πολιτικής προστασίας τόνισε ότι οι επόμενες ημέρες και ο Απρίλιος είναι ο πιο κρίσιμος μήνας και τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα.

Σωτ. Τσιόδρας: Στους 49 οι θάνατοι συνολικά και 102 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (31/3)

7 νέους θανάτους και 102 νέα κρούσματα κορονοϊού φθάνοντας συνολικά τα 1.314 γνωστοποίησε ο Καθηγητής Λοιμωξιολογίας εκπρόσωπος του Υπ. Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας το απόγευμα της Τρίτης 31 Μαρτίου στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ