.
.

Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2020

Η «Εξόρμηση» για το μικρό υδροηλεκτρικό «Μελίσσι»

Πολλές είναι οι οχλήσεις που δεχθήκαμε και δεχόμαστε τελευταία από συγχωριανούς μας με αφορμή, όπως πληροφορούμαστε,  τη διανομή φωτοτυπημένων δημοσιευμάτων, σχετικών με την κατασκευή του μικρού υδροηλεκτρικού «Μελίσσι»,

Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας: Αναβολή της εκδήλωσης για την Κυριακή 8 Μαρτίου

Ο Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας ενημερώνει πως η εκδήλωση για την 8η Μάρτη, που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 8 Μάρτη στο ΚΙΕΡΙΟ, αναβάλλεται στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης από τον κορονοϊό.

Ηλικιωμένος σκοτώθηκε όταν καταπλακώθηκε από το αυτοκίνητό του στο Παλαιομονάστηρο Τρικάλων

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σήμερα το μεσημέρι σε 83χρονο από το Παλαιομονάστηρο, ο οποίος παρασύρθηκε από το ίδιο του το αυτοκίνητο, χάνοντας τη ζωή του.

ΕΛ.ΑΣ.: Προσοχή στους επιτήδειους που επιχειρούν να εξαπατήσουν πολίτες με αφορμή τον κορωνοΐο

Για απόπειρες εξαπάτησης από επιτήδειους που εκμεταλλεύονται το θέμα που έχει ανακύψει με τον κωρονοϊό κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Αστυνομία ενημερώνοντας τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε τέτοια φαινόμενα καλώντας το 100.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από το Σάββατο (7/3) ως το τέλος του 2020 σε τμήμα της Επ.Ο. Δέλτα Καρδίτσας - Παλαμά

Με σημερινή (6/3) απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή Καρδίτσας Ταξίαρχου Θωμά Καρανάσιου και μετά από σχετικό αίτημα της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Καρδίτσας αποφασίστηκε η προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας κάθε είδους οχήματος, στην Επαρχιακή Οδό Δέλτα Καρδίτσας – Παλαμά, από το ύψος του κόμβου ΒΙΠΕ Γοργοβιτών έως την Τ.Κ. Μάρκου.

Έγκριση κατ' εξαίρεση οδήγησης οχήματος του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα από Γενικό Γραμματέα και Ειδικό Σύμβουλο

Με αποφάσεις της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στ. Ελλάδας εγκρίθηκε σήμερα (6/3) η κατ’ εξαίρεση οδήγηση του με αριθμό κυκλοφορίας υπηρεσιακού επιβατικού αυτοκινήτου KHΗ 3089 (μάρκας VOLKSWAGEN, τύπου GOLF, 1400 κ.ε.) του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα,

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ