.
.
.
.
.

Κυριακή, 12 Απριλίου 2020

Σε καραντίνα οίκος ευγηρίας στην Νέα Μάκρη Αττικής λόγω κορονοϊού

Λόγω επιβεβαιωμένου υψηλού επιδημιολογικού φορτίου σε οίκο ευγηρίας που βρίσκεται στην Νέα Μάκρη Αττικής, πραγματοποιήθηκε σήμερα, 12 Απριλίου 2020, σχετικός έλεγχος από κλιμάκια της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και του ΕΟΔΥ.

Καρδίτσα: Σε οδό ήπιας κυκλοφορίας θα μετατραπεί η οδός Χαρίτου

Η μετατροπή της οδού Χαρίτου σε οδό ήπιας κυκλοφορίας είναι ένα από τα σημαντικά έργα που θα αναβαθμίσουν το κέντρο της Καρδίτσας και αποτελεί μία από τις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής.

Φαρμακεία ν. Καρδίτσας: Προς ομαλοποίηση η αγορά μασκών και αντισηπτικών - Πάει καλά η άυλη συνταγογράφηση

Το πρόβλημα που υπήρχε με τις ελλείψεις μασκών και αντισηπτικών, δείχνει να βαίνει προς εκτόνωση, τουλάχιστον σε ότι αφορά στα φαρμακεία του νομού Καρδίτσας.  

ΟΑΕΔ: Καταβλήθηκε η 2μηνη παράταση επιδομάτων ανεργίας που έληξαν τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο

Ολοκληρώθηκε εντός του χρονικού διαστήματος που είχε ανακοινώσει η Διοίκηση του ΟΑΕΔ η καταβολή της 2μηνης παράτασης των επιδομάτων ανεργίας και μακροχρόνιας ανεργίας, καθώς και του βοηθήματος ανεργίας αυτοαπασχολουμένων, σε όσους ανέργους έληξε η επιδότηση τους εντός του πρώτου διμήνου του 2020, στο πλαίσιο των έκτακτων κυβερνητικών μέτρων για τη στήριξη της κοινωνίας και την άμεση και αποτελεσματική ανακούφιση των ανέργων.

74 "καμπάνες" σε εκδρομείς και 2.322 άσκοπες μετακινήσεις κατέγραψε το Σάββατο (11/4) η ΕΛ.ΑΣ.

74 παραβάσεις εκδρομέων που παραβίασαν τα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊούκαταγράφηκαν χθες Σάββατο 11 Απριλίου σε όλη τη χώρα για πρώτη φορά.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ