.
.
.
.
.

Τετάρτη, 22 Απριλίου 2020

Εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι για κλειστό δίκτυο μεταφοράς νερού από Καλέντζη σε Σοφαδίτη

Άνοιξε ο δρόμος για ένταξη ενός σημαντικού για το Δήμο Παλαμά αρδευτικού έργου στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μετά από υποβολή σχετικής πρότασης από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και συγκεκριμένα της μεταφοράς νερού μέσω κλειστού δικτύου από τον ποταμό Καλέντζη στον ποταμό Σοφαδίτη.

Σωτ. Τσιόδρας: Σύντομα η Ειδική Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων θα τοποθετηθεί για σχολεία και λειτουργία τακτικών ιατρείων

Εντός του επομένου 24ώρου θα αποφανθεί η Ειδική Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων καθώς και την λειτουργία των τακτικών εξωτερικών ιατρείων και τακτικών χειρουργείων γνωστοποίησε ο Καθηγητής Λοιμωξιολογίας και εκπρόσωπος του Υπ. Υγείας Σωτ. Τσιόδρας στην καθιερωμένη απογευματινή συνέντευξη τύπου για την εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας.

Αναφορά Γ. Κωτσού στη Βουλή: "Άμεση επίσπευση της διαδικασίας σύνδεσης των χωραφιών με το δίκτυο της ΔΕΗ"

Αναφορά στη Βουλή προς τους Υπουργούς Περιβάλλοντος & Ενέργειας Κ. Χατζηδάκη και στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μ. Βορίδη κατέθεσε ο Βουλευτής Ν.Δ. ν. Καρδίτσας Γ. Κωτσός με την οποία ζητάει την επίσπευση από τη ΔΕΗ της διαδικασίας σύνδεσης των χωραφιών με το δίκτυο ηλεκτρικού ρεύματος ώστε να αρχίσουν τα ποτίσματα οι αγρότες καθώς ξεκίνησε η νέα καλλιεργητική περίοδος.

Στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας το έργο "Βελτίωση επισκεψιμότητας Σπηλαίου Θεόπετρας" για να λειτουργήσει εκ νέου

Την έγκριση για την ένταξη στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020 του έργου «Βελτίωση επισκεψιμότητας Σπηλαίου Θεόπετρας» με προϋπολογισμό 2.018.285 ευρώ που θα επιτρέψει να ανοίξει ξανά στο κοινό έδωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός.

Βρούτσης: Καταργείται το πρόγραμμα της τηλεκατάρτισης με τα 600 ευρώ

Με απόφαση του Κυρ. Μητσοτάκη ο Γιάννης Βρούτσης πήρε πίσω το πρόγραμμα τηλεκατάρτισης για τους επιστήμονες γνωστοποιώντας πως τα 600 ευρώ θα δοθούν για τον Απρίλιο χωρίς προϋποθέσεις.

Τσιόδρας: Κανένας νέος θάνατος και 7 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (22/4)

7 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού φθάνοντας συνολικά τα 2.408 γνωστοποίησε ο Καθηγητής Λοιμωξιολογίας εκπρόσωπος του Υπ. Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας το απόγευμα της Τετάρτης 22 Απριλίου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ