.
.
.
.
.

Δευτέρα, 27 Απριλίου 2020

Το βαμβάκι δεσπόζει στις επιλογές των αγροτών της Καρδίτσας - Εξαιρετική η πορεία των σιτηρών

Το βαμβάκι είναι η καλλιέργεια που δεσπόζει και φέτος στις επιλογές των αγροτών του νομού Καρδίτσας και θα είναι περισσότερα τα στρέμματα που θα καλλιεργηθούν σε σχέση με πέρυσι, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας της Π.Ε. Καρδίτσας.

Τσιόδρας: Υποχρεωτική χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους - Να ανοίξουν τα σχολεία σταδιακά

Η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων τοποθετήθηκε σχετικά με την ισχυρή σύσταση ή υποχρεωτική χρήση μάσκας κατά την μετακίνηση με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και στις επισκέψεις σε πολυσύχναστους κλειστούς χώρους, για το άνοιγμα των σχολείων γνωστοποίησε ο κ. Τσιόδρας στην ημερήσια ενημέρωση από το Υπ. Υγείας.

Δύο νέοι θάνατοι και 17 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (27/4)

Δύο νέοι θάνατοι στην Ελλάδα και  17 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού φθάνοντας συνολικά τα 2.534 γνωστοποίησε ο Καθηγητής Λοιμωξιολογίας εκπρόσωπος του Υπ. Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας το απόγευμα της Δευτέρας 27 Απριλίου.

«Το 12ο παγκόσμιο συνέδριο και αντάμωμα Θεσσαλών μεταφέρεται το 2021»

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών μετά από εισήγηση της οργανωτικής επιτροπής (κ. Διαμαντή Γκίκα, κ. Κώστα Φουρκιώτη κ. Σοφία Μιχαλέ, κ. Ηλία Κουτσερή και Φωτεινή Μίχου)

Σύλλογοι και σωματεία στηρίζουν με ανακοινώσεις τους την κινητοποίηση της 28ης Απριλίου στην πύλη του νοσοκομείου

Σύλλογοι και σωματεία της Καρδίτσας συμπαραστέκονται με ανακοινώσεις τους στην κοινή ανακοίνωση των Συλλόγων Υγειονομικών του ν. Καρδίτσας για την πραγματοποίηση συμβολικής κινητοποίησης στην πύλη του νοσοκομείου Καρδίτσας την Τρίτη 28 Απριλίου και ώρα 11 π.μ.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ