.
.
.
.
.

Σάββατο, 02 Μαΐου 2020

Διπλό φονικό στα Ανώγεια!

Φονική συμπλοκή που είχε σαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνθρωποι, σημειώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου στα Ανώγεια, σε κεντρικό σημείο - στο Περαχώρι - μπροστά στα μάτια του κόσμου.

Δήμος Σοφάδων: Υποδειγματική η λειτουργία της λαϊκής αγοράς των Σοφάδων

Με τρόπο υποδειγματικό λειτούργησε το πρωί του Σαββάτου η λαϊκή αγορά των Σοφάδων με τη συμμετοχή παραγωγών και επαγγελματιών όπως προβλέπεται από τη σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σοφάδων που αφορά στις ρυθμίσεις λειτουργίας λαϊκών αγορών, στο πλαίσιο των μέτρων προφύλαξης του πληθυσμού από την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Συστήνεται θέση επιστημονικού συνεργάτη στην υπηρεσία του Γ.Ε.ΜΗ. του Επιμελητηρίου Καρδίτσας

Τη σύσταση οργανικών θέσεων επιστημονικού συνεργάτη (δικηγόρου) πλήρους απασχόλησης στις Υ.Γ.Ε.ΜΗ. των επιμελητηρίων της Χώρας υπέγραψαν με Κ.Υ.Α. οι Υφυπουργοί Οικονομικών Θεοδ. Σκυλακάκης και Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νικ. Παπαθανάσης.

Ξεκινούν τη Δευτέρα 4 Μαΐου οι Κινητές Ομάδες του Ε.Ο.Δ.Υ.

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας, ως ο Οργανισμός που από τη σύσταση του είναι επιφορτισμένος με τον έλεγχο και την πρόληψη νοσημάτων για την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας, ξεκίνησε σήμερα την υλοποίηση του προγράμματος του Υπουργείου Υγείας για τη δημιουργία Κινητών Ομάδων για την αντιμετώπιση της COVID-19.

Τσιόδρας: Τρεις νέοι θάνατοι και 8 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (2/5)

Τρεις νέοι θάνατοι στην Ελλάδα και 8 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού φθάνοντας συνολικά τα 2.620 γνωστοποίησε ο Καθηγητής Λοιμωξιολογίας εκπρόσωπος του Υπ. Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας το απόγευμα του Σαββάτου 2 Μαΐου.

Ανακοίνωση - διάψευση της ΕΠΣ Καρδίτσας

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ε.Ε της ΕΠΣ Καρδίτσας, με κατηγορηματικό τρόπο διαψεύδουν ότι συμμετείχαν στη σύνταξη της επιστολής των 14 Ενώσεων, που είδε το φως της δημοσιότητας στα ΜΜΕ, σχετικά με την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων.

Δημ. Παπακώστας: "Ώρα ...Καραμανλή" στην κοιλάδα Αχελώου για Φράγμα- ΥΗΣ Συκιάς!

Μετά το πλήρως τεκμηριωμένο απαντητικό έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Υποδομών,του Γενικού Δντη κ.Αντώνη Κοτσώνη - ΓΔΥΛΙΚΥ/3207/29-4-2020-στην από 17/2/20 ηλεκτρονική επιστολή μας( email) με σαφή και λεπτομερή ερωτήματα προς τον αρμόδιο Υπουργό Υποδομών,

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ