.
.
.
.
.

Κυριακή, 03 Μαΐου 2020

Νίκος Ευθυμιάδης: "Η Σιωπή των Αθώων"

Με την ευκαιρία της σημερινής, χλωμής επανεκκίνησης της οικονομικής ζωής της χώρας πρέπει να τονισθεί η τραγική οικονομική κατάσταση που βιώνει η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού και η ύπαρξη ενός τεράστιου αριθμού Νεόπτωχων Ελλήνων. Σιωπηλών Νεόπτωχων Ελλήνων.

Τρεις νομοί παραμένουν χωρίς κρούσμα κορονοϊού - Ποιοι είναι οι 15 Δήμοι με τα περισσότερα

Στατιστικά στοιχεία για τα κρούσματα του κορονοϊού γνωστοποίησε το απόγευμα της Κυριακής 3 Μαΐου ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς.

Ενημέρωση για τη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου Καρδίτσας και των Αθλητικών χώρων από τη Δευτέρα 4 Μαΐου

Ο Δήμος Καρδίτσας ενημερώνει τους πολίτες σχετικά με το τί θα γίνει στις Δημοτικές Υπηρεσίες και τους αθλητικούς χώρους από τη Δευτέρα 4 Μαίου, ώστε να αποφύγουμε συναθροίσεις, πιθανά προβλήματα και δυσλειτουργίες, καθώς η πανδημία παραμένει και οι κίνδυνοι ελλοχεύουν για όλους.

Αυξημένο ενδιαφέρον αγροτών της Καρδίτσας για φωτοβολταϊκά

Εν μέσω οικονομικής κρίσης, το 2012 και το 2013, υπήρξε ένα επενδυτικό τόλμημα από 60 αγρότες της Καρδίτσας, που υλοποίησαν ένα φωτοβολταϊκό πάρκο για την παραγωγή και πώληση ηλεκτρικής ενέργειας.

Υπ. Υγείας: Ένας νέος θάνατος και 6 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (3/5)

Ένα νέο θάνατο στην Ελλάδα και 6 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού φθάνοντας συνολικά τα 2.626 γνωστοποιήθηκαν στην απογευματινή ενημέρωση της Κυριακής (3/5) από το Υπ. Υγείας.

Δημ. Παπακώστας: Ασφαλτόστρωση Διανομαρχιακού δρόμου "Γκρόπα Τρικάλων - Ανθηρό Καρδίτσας"

Επιτέλους! Μετά από συνεχή διαβήματα και διεκδικήσεις ,μπαίνει εργολάβος στο Διανομαρχιακό οδικό τμήμα, μόλις 2850 μέτρων ,στη Γκρόπα ν.Τρικάλων και ασφαλτοστρώνεται ο υπάρχων χωματόδρομος που ενώνει τα Στουρναρέικα με την κοινότητα Ανθηρού - έδρα Δήμου Αργιθεας και τον όμορφο παραδοσιακό οικισμό της Μεταμόρφωσης ( Κατούσι )με το ιστορικό Μοναστήρι.

Λάρισα: 6 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για ηχοπετάσματα κατά μήκος των γραμμών του ΟΣΕ

Με 6.000.000 ευρώ χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας την κατασκευή ηχοπετασμάτων κατά μήκος των σιδηροδρομικών γραμμών που διασχίζουν την πόλη της Λάρισας, προστατεύοντας τη ζωή και την ασφάλεια των κατοίκων στις συνοικίες που γειτνιάζουν στις γραμμές.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ