.
.
.
.
.

Κυριακή, 31 Μαΐου 2020

Με μείωση ΦΠΑ στο 13% ξεκινά ο Ιούνιος – Σε ποια προϊόντα και υπηρεσίες θα ισχύσει

Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι θα πουν από την Δευτέρα 1η Ιουνίου οι καταναλωτές οι οποίοι θα δουν πτώση τιμών σε αρκετά προϊόντα και υπηρεσίες λόγω της μείωσης του ΦΠΑ από το 24% στο 13%.

Δρ. Δ. Κουντουράς στο KarditsaLive.Net: Το πολύ σε δυο χρόνια ο Covid-19 θα είναι παρελθόν!!!

«Οφείλουμε να σεβαστούμε όλοι τον COVID-19 ως υπολογίσιμο αντίπαλο και όσο επιβάλλεται από την ένταση ης πανδημίας και τις οδηγίες των υγειονομικών αρχών, να τηρούμε τις αποστάσεις μεταξύ μας. Πάντως αυτές οι πανδημίες δεν κρατάνε για πάντα. Ο ιός έτσι κι αλλιώς αλλάζει και γίνεται πιο φιλικός γιατί έτσι επιβιώνει ευκολότερα. Πάντα έτσι γίνεται. Σε ένα ή δύο χρόνια το πολύ, θα είναι παρελθόν»…

Κ. Γκαβογιάννης: "Ξεκινώντας απ’ το Παυσίλυπο"

Είναι βασική υποχρέωση του συνδυασμού μας “Καρδίτσα από την Αρχή” να επισημαίνουμε λάθη και παραλείψεις και ταυτόχρονα να κάνουμε γνωστές τις θέσεις μας καταθέτοντας προτάσεις και υποδεικνύοντας λύσεις για ζητήματα που αφορούν το Δήμο και τους δημότες.

Ανοίγουν αλλά με σχεδόν μηδενικές κρατήσεις τα ξενοδοχεία στη Λίμνη Πλαστήρα

Μπορεί τα καταλύματα 12μηνης λειτουργίας να ανοίγουν από αύριο Δευτέρα (1/6), αλλά στην περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα το άνοιγμα δεν θα συνδυαστεί και με έλευση επισκεπτών.

Ανθεκτική Ουνιόν και… Εμρέ Τσαν

Υπάρχει κούραση στις γερμανικές ομάδες και είναι απόλυτα λογικό. Μετά από τη δίμηνη διακοπή, ήρθαν 4 αγώνες σε 12-13 μέρες, οπότε δεν μπορούμε να περιμένουμε από τους παίκτες να αποδίδουν στο 100%.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ