.
.

Δευτέρα, 04 Μαΐου 2020

Προτάσεις του Σ.Θ.Ε.Β. για την ενίσχυση επενδύσεων μέσω του Αναπτυξιακού Νόμου

Επιστολή προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη, απέστειλε ο πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Αχιλλέας Νταβέλης κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά σε συγκεκριμένες προτάσεις που έχουν ως σκοπό την ενίσχυση της επενδυτικής πρωτοβουλίας των επιχειρήσεων μέσω της αξιοποίησης των εργαλείων του Αναπτυξιακού Νόμου.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (Ε.ΔΙ.Π.) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για το υπό διαβούλευση νομοσχέδιο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (Ε.ΔΙ.Π.) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας δηλώνει ομόφωνα την αντίθεσή του στην εν μέσω πανδημίας κατάθεση για διαβούλευση νομοσχεδίου του Υπουργείου Παιδείας.

Δημ. Παπακώστας: Οι αειφορικές επενδύσεις μόνη εναλλακτική για ανάπτυξη και ευημερία!

Ενώ η Ελλάδα, η κοινωνία και η οικονομία βιώνουν τρομακτική πίεση ,ύφεση και κινδύνους οικονομικής δυσπραγίας (κλείσιμο επιχειρήσεων, ανεργία ή υποαπασχόληση πολλών εργαζομένων ,κατάρρευση τουριστικού κλάδου κ.α) λόγω της πανδημίας και όλοι έχουν στραμμένα τα βλέμματα τους στο Κρατικό ή Ευρωπαϊκό Ταμείο για ενίσχυση προς επιβίωση,

Δικαιοσύνη: Το χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή στην κανονικότητα

Το αναλυτικό σχέδιο για την επαναφορά στην κανονικότητα στο χώρο της Δικαιοσύνης γνωστοποίησε ο υπουργός, Κώστας Τσιάρας στο πλαίσιο της καθημερινής ενημέρωσης για τον κορονοϊό από το Υπουργείο Υγείας.

42 χρονος γιατρός "έφυγε" αιφνίδια από τη ζωή εν ώρα υπηρεσίας στο νοσοκομείο Βόλου

Ξαφνικά και χωρίς η υγεία του να είναι κλονισμένη, 42χρονος γιατρός που έκανε ειδικότητα στον τομέα της αναισθησιολογίας στο Νοσοκομείο του Βόλου, πέθανε ξαφνικά σήμερα το μεσημέρι, στις 15.30.

Ανακοίνωση των 15μελών συμβουλίων του 1ου ΓΕΛ και 1ου Γυμνασίου Καρδίτσας

Μας έχει κάνει ιδιαίτερα αρνητική εντύπωση η απόφαση της κυβέρνησης και του Υπουργείου Παιδείας να φέρει Νομοσχέδιο για την Παιδεία εν μέσω πανδημίας και κλειστών σχολείων.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ