.
.
.
.

Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2020

Ερώτηση Βουλευτών του ΚΚΕ για ζημιές λόγω καιρικών φαινομένων σε καλλιέργειες στο Δήμο Παλαμά

Νέα ερώτηση στη Βουλή (είχε προηγηθεί για την περιοχή των Σοφάδων και άλλες περιοχές της Θεσσαλίας) προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μ. Βορίδη για ζημιές που προκλήθηκαν λόγω χαλαζοπτώσεων και έντονων βροχοπτώσεων στην περιοχή του Δήμου Παλαμά κατέθεσαν οι Βουλευτές του ΚΚΕ Γ. Λαμπρούλης και Δ. Μανωλάκου.

Καρδίτσα: Συλλαλητήριο - καταγγελία της κυβερνητικής πολιτικής (+Φώτο +Βίντεο)

Συλλαλητήριο -καταγγελία κατά της κυβερνητικής πολιτικής οργάνωσαν συνδικαλιστικοί φορείς του νομού Καρδίτσας, το απόγευμα της Πέμπτης 11 Ιουνίου, στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Το Σάββατο 13 Ιουνίου το 40ήμερο Μνημόσυνο του Γεώργιου Αθανασόπουλου

Τελούμε την Σάββατο 13 Ιουνίου 2020 από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Σοφάδων το 40ήμερο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της ψυχής του Αγαπημένου μας Συζύγου, Πατέρα, Παππού και Θείου Γεώργιου Αθανασόπουλου.

Κ. Τσιάρας στο οικονομικό Φόρουμ των Δελφών: "Γίνονται μεγάλες μεταρρυθμίσεις στο σύστημα απονομής δικαιοσύνης"

Για τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις στο σύστημα απονομής δικαιοσύνης, μίλησε ο αρμόδιος Υπουργός κ. Κώστας Τσιάρας, στην σημερινή τρίτη ημέρα του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών, που πραγματοποιείται στο Ζάππειο Μέγαρο.

Λήψη έκτακτων μέτρων στην περιοχή της Ξάνθης λόγω αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου

Λαμβάνοντας υπ’ όψη το αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο στην περιοχή της Ξάνθης, καθώς προέκυψαν και νέα 15 θετικά κρούσματα στην περιοχή και κατόπιν εισήγησης της Εθνικής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας και σε συνεννόηση με το Περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας και Θράκης Χρήστο Μέτιο,

Τριήμερη διάσχιση των Αγράφων από τον Ορειβατικό Σύλλογο Καρδίτσας

Τριήμερη διάσχιση στα Άγραφα  πραγματοποίησε ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καρδίτσας (ΕΟΣΚ), το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, με συμμετοχή μελών του αλλά και φίλων από Αθήνα, Βόλο, Άρτα, Κέρκυρα και Κάρπαθο.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ