.
.
.
.
.

Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020

Έγινε η επιλογή των 6 συμβασιούχων για την πυροπροστασία στο Δήμο Αργιθέας

Υπεγράφη σήμερα Παρασκευή (12/6) η απόφαση του Δημάρχου Αργιθέας Α. Στεργίου για την πρόσληψη των έξι συμβασιούχων μετά από σχετική προκήρυξη των θέσεων που είχε προηγηθεί.

Ανακαλείται μπιφτέκι κοτόπουλο με σαλμονέλα

Το “ΥΨΗΣΤΟΝ ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ”, αριθμού παρτίδας LOT 06720, με ημερομηνία ανάλωσης 09/03/2021 και ημερομηνία κατάψυξης 09/03/2020, που παράγεται από την εταιρεία “ΜΕΑΤΚΑ Α.Ε.”, ανακαλείται από τον ΕΦΕΤ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Μήνυμα του Υπουργού Δικαιοσύνης Κ. Τσιάρα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Μήνυμα με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020 για τους μαθητές και μαθήτριες των Γενικών Λυκείων και την Τρίτη 16 Ιουνίου 2020, για τους μαθητές και μαθήτριες των ΕΠΑΛ, εξέδωσε ο Βουλευτής Καρδίτσας της ΝΔ, Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κώστας Τσιάρας, ο οποίος επισημαίνει τα εξής:

Ορκίστηκαν διαδικτυακά 46 απόφοιτοι των πρ. τμημάτων Τ.Ε.Ι. της Καρδίτσας - Ακολουθεί η ορκωμοσία 19 Κτηνιάτρων

Η πρώτη ορκωμοσία του 2020 πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 11 Ιουνίου για 46 αποφοίτους όλων των πρώην τμημάτων ΤΕΙ με έδρα την Καρδίτσα. 

Θεοχάρης και Κικίλιας παρουσίασαν τo σχέδιο για το άνοιγμα του τουρισμού μαζί με την υγειονομική ενίσχυση των νησιών

Το σχέδιο για την ενίσχυση των υγειονομικών δομών στη νησιωτική χώρα και το άνοιγμα της Ελλάδας ανακοίνωσαν ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, παρουσία του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα.

Στις κάλπες τη Δευτέρα (15/6) τα μέλη του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου

Στις κάλπες θα βρεθούν την προσεχή Δευτέρα 15 Ιουνίου και ώρες 3-5 μ.μ. τα μέλη του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου ν. Καρδίτσας με την διαδικασία να πραγματοποιείται στα γραφεία του Συνδέσμου στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου.

ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Επανέναρξη δωρεάν μαθημάτων μαιευτικής φροντίδας και μητρικής τέχνης

Τα Μαθήματα Μαιευτικής φροντίδας και Μητρικής τέχνης στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας ξεκινάνε. Κλείστε θέση και ενημερωθείτε από το έμπειρο προσωπικό της Κλινικής μας για τα στάδια και την εξέλιξη του τοκετού.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ